Forum Wiki SponsorShop
26 June 2022, 20:17:33 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Mce dead or alive?  (Read 4340 times)
denhaag
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 118


« on: 17 May 2017, 21:20:46 »

Ik heb mijn mce de deur uitgedaan, na een lange staat van dienst. Was 1 van de eerste gebruikers toen nog op een XP zelf bouw PC. Veel plug ins geschreven en ook veel uitgeprobeerd. Was een mooie tijd.

Zijn er nog actieve gebruikers?
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #1 on: 18 May 2017, 08:47:37 »

Hier geruime tijd geleden al over gestapt van WMC naar Kodi. Ik vind het jammer dat dit forum gewoon sterft en dat het niet over gegaan is naar hoe "de groene knop" te gebruiken is binnen Kodi. Met andere woorden: een Kodi forum gericht op voormalig-WMC-gebruikers. Er is nu http://www.kodimediacenter.nl/ maar dat lijkt niet echt van de grond te komen.
Jammer Sad
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!