Forum Wiki SponsorShop
7 October 2022, 11:06:27 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: 'Devices' tab werkt niet meer  (Read 3548 times)
hneel
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 4


« on: 19 July 2014, 23:48:29 »

Als ik nu op de 'Devices' tab klik, en vervolgens op 'refresh', dan krijg ik een lijstje met USB devices te zien. Voorheen kon ik dan die devices aan- of uitvinken.
Maar nu werkt dat niet meer. Klikken doet niks meer.
Het gekke is dat ik het verschijnsel op 2 verschillende computers heb. (allebei die computers draaien al een paar jaar naar tevredenheid dus ik had al een hele tijd niet meer naar die functie gekeken. Nu heb ik pas e.e.a veranderd bij een van die pc's en nu werkt het dus niet meer)

Beide computers draaien op Win7.
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!