Forum Wiki SponsorShop
10 July 2020, 11:00:18 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Opstarten HTPC.  (Read 1279 times)
w13
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 1


« on: 16 June 2014, 22:13:41 »

Ik ben in het bezit van een HTPC gebouwd in een OrigenAE S16T kast met een IR310 ontvanger. Mijn probleem nu is dat ik deze HTPC niet in standby kan zetten met mijn Logitech Harmony one. Ik moet Windows met mijn draadloze toetsenbord uitschakelen om de kast in stanby modus te zetten. Het vreemde is dat alle commando's, als de pc is ingeschakeld, opgevolgd worden. Alle items in WMC kan ik daarmee bedienen. Het enige wat me tot nu toe niet lukt is het in standby zetten en weer inschakelen van de pc.
Voor de goede orde, ik ben een niet al te ervaren op dit gebied. Moet ik eventuele BIOS aanpassingen doen en hulpprogramma's zoals MCE standby tool installeren? Zoja, welke instellingen moet ik er in zetten?
Mijn gegevens zijn:
Moederbord: MSI FM2-A75MA-E35, sFM2
Processor   : AMD A4-5300,sFM2
Harde schijf:  Corsair Force 3 GT 120GB
O.S.          : Windows 7, x64
TV tuner    : Anysee E7 TC2
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!