Forum Wiki SponsorShop
19 May 2022, 16:49:17 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Legacy drivers of firewire doorlussen op Floppy DTV?  (Read 3553 times)
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« on: 14 December 2013, 19:04:28 »

Al een hele tijd heb ik geen probleem om mijn tweede Floppy DTV te herkennen zonder de legacy/oudere driver voor de firewire kaart te installeren. Nu heb ik gisteren uitgevogeld hoe dit waarschijnlijk komt: ik heb de firewire van de eerste kaart naar de tweede doorgelust. Nu heb ik wel eens begrepen dat het niet goed zou zijn om de firewire van de ene naar de andere kaart door te lussen, maar wat is daar zo slecht aan?

En nu komt er een derde kaart bij....ook maar weer doorlussen dan? Of gaat het toch beter werken om de legacy driver te installeren en de kaarten allemaal rechtstreeks op de firewire te zetten?

Thanks!
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #1 on: 15 December 2013, 18:01:10 »

Het zelfoplossend vermogen is weer groot smile
Het was niet de firewire die je kúnt doorlussen maar waarbij dat niet verstandig is. Ook de coax kún je doorlussen, maar dat wordt afgeraden.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!