Forum Wiki SponsorShop
8 July 2020, 07:06:44 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cine CT V6,DD CI en alphacrypt classic,animal planet HD en ESP2HD niet goed  (Read 3556 times)
endy
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 17


« on: 27 July 2012, 12:43:05 »

Hallo allemaal,

Ik heb mn setup met de cine CT v6 al een een goede 2 weken naar tevredenheid draaien.
Van de week was ik aan het kijken naar enkele andere kanalen om eens te zien of het interessant was qua programma's.

Toevallig stuitte ik daarbij op Animal Planet HD en op eurosport 2HD.
Deze 2 zenders zijn de enige zenders met een problemen qua beeldweergave:

-Animal planet HD geeft goed beeld zonder artifacts / blokvorming of geluidsproblemen, wel knippert het scherm regelmatig waardoor 
 het lijkt alsof het scherm qua contrast telkens even wat hoger wordt gezet.

-eurosport 2 HD geeft alleen geluid, en overwegend zwart beeld. heel af en toe zie je wat scrambled beeld er door komen maar dat is het dan ook.

Om wat te vermelden over mijn setup:
Cine CT V6
Digital Devices CI
Alphacrypt Classic (v3.23)

Dit alles wordt geinstalleerd op de volgende setup:

specificaties:
CPU          :Intel core I7-870
Mainboard : MSI P55-GD65
Geheugen: 8GB corsair 1333Mhz
Harddisk    :hitachi(3TB) bootable met infinity setup
GPU           : Asus ENG GTX480
Geluidskaart: Asus Xonar Assence ST
Mediacenterbehuizing: Zalman HD503

OS: Windows 7 ultimate x64 NL
Gebruikte drivers bij de tuner:
DigitalDevices-DVB-Driver-2.3.0.47-x64


Verder in de bios instellingen m.b.t speedstep / energiebeheer zodanig aangepast dat dit geen issue is voor de digital devices hardware.
Bekabeling en aansluiting via ziggo regio 1111 allemaal op orde. Goede bekabeling / tratec versterker / F connectoren

Mijn tunerconfig:
*lockstatus 5
*Strength 55
S/N 346
quality 100

Wat ik verder nog meer heb gevonden:
-Eurosport 2 HD zit in transportstream 8(schijnt vrij recent gebeurd te zijn medio juli 2012)
-Animal planet HD in transportstream 18

Er schijnt voor animal planet hd wel wat vermeld te zijn over beperkte bandbreedte na wat zoeken op het internet.
(Mijn televisie met DVB-C (Panasonic viera TX-P42VT20E heeft hier echter geen last van.)


Kan iemand mij vertellen of

1.Dit probleem bekend is?

2: Is er wat aan te doen of is het raadzaam om even te wachten?
  (kan wel weer een nieuwe transponderlijst maken en opnieuw in MCE kanalen zoeken maar denk zelf dat het niets oplevert.

Ik hoor het wel.
Mvg,

Endy







« Last Edit: 27 July 2012, 12:50:34 by endy » Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #1 on: 27 July 2012, 13:18:47 »

Endy,

Het is iig een bekend probleem, als je hier op 't forum zoekt naar 'Eurosport HD' zul je zien dat zwart-beeld-meldingen al heel lang het geval zijn bij  zowel Ziggo als bij Canal Digitaal.
Je kunt iig de hardware uitsluiten, daar ligt het niet aan.

Ik heb zelf Ziggo 5555 en hetzelfde probleem als jij hebt met Eurosport HD. Is er iemand die, via Ziggo Digitale TV, wel beeld heeft op Eurosport HD? Op de mediacenter dan natuurlijk Wink

.Nico
Logged
endy
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 17


« Reply #2 on: 27 July 2012, 14:07:33 »

Bedankt voor de informatie Nico,

Dan weet ik in ieder geval zeker dat het niet aan mn setup ligt  smile
Ik had zelf het idee dat er door de wijzigingen van eurosport 2HD begin juli op een andere transponder misschien een geheel nieuwe situatie zou kunnen zijn waardoor het nu wel zou werken.

Vooralsnog maakt dit dus niets uit en moeten we het er voor zolang mee doen.(niet dat ik er veel aan mis maar toch)
Ik ken zelf ook geen andere mensen die Ziggo digitale TV met eurosport2 HD werkend hebben via een HTPC.

Mvg,

Endy
Logged
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #3 on: 28 July 2012, 10:01:42 »

Heb zelf Canal Digitaal en meerdere DD tuners in de server zitten maar bij satelliet werkt Eurosport HD gewoon is mijn bevinding maar bij klanten met een DVB-C in het ziggo gebied heb ik nog nooit een werkende gezien.
Logged
MCEFan
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 11


« Reply #4 on: 11 December 2013, 14:56:36 »

Alleen maar een +1, vrees ik: ook bij, Ziggo 5555, Eurosport HD wel geluid, geen beeld.

Apart: ik had het eerst ook met Fox HD, maar dat is na nieuw laden van de transponderlist opgelost?
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!