Forum Wiki SponsorShop
16 July 2018, 21:50:51 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: WMC vind maar 8 zenders naar nieuwe scan  (Read 3579 times)
Jeroen1980
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 59


« on: 3 February 2015, 21:05:43 »

Ziggo heeft de zenders weer gewijzigd. Nu heb ik een nieuwe transponder file gedownload en een nieuwe scan gedraaid en dan vind ik maar 8 zenders.


Deze 8 kan ik vinden in WMC


"473833"="474000, 6875"
; 12 -  Ziggo TV
; 13 -  Zender vd Maand
; 99 -  Info
; 420 -  FOX Sports info
; 791 -  Erotiek pakket
; 792 -  PassieTV-Dusk!
; 997 -  Zenderoverzicht HD
; 998 -  Zenderoverzicht

Wie heeft een oplossing hier voor? Transponder file bijgevoegd.

Frequentie = 474.000 en netwerk id = 5555

* Hengelo_5555_20150203.txt (6.71 KB - downloaded 115 times.)
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Jeroen1980
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 59


« Reply #1 on: 7 February 2015, 16:17:11 »

Heeft hier verder niemand problemen mee?

Logged
pa1okz
Standaard
**

Karma: 5
Offline Offline

Posts: 34


« Reply #2 on: 7 February 2015, 19:10:32 »

Ziggo heeft de zenders weer gewijzigd. Nu heb ik een nieuwe transponder file gedownload en een nieuwe scan gedraaid en dan vind ik maar 8 zenders.


Ik heb hier exact het zelfde probleem en vindt om dezelfde acht zenders.  Pfff wat een gezeur weer. ..
Logged
pa1okz
Standaard
**

Karma: 5
Offline Offline

Posts: 34


« Reply #3 on: 7 February 2015, 22:09:27 »

Okee, hier vindt je de volledige oplossing:

http://www.windows-mediacenter.nl/tips-tricks/tips-over-de-hardware/digitale-tv-tuner-3/

Het is even een klusje, maar werkt als een speer. Lost ook meteen EPG gezeur op, je moet wel een uurtje wachten voordat je epg uberhaupt gaat werken, maar dat komt goed.

Suc6

Mischa
Logged
tvdwerk
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 15


« Reply #4 on: 8 February 2015, 10:21:35 »

Ziggo heeft de zenders weer gewijzigd. Nu heb ik een nieuwe transponder file gedownload en een nieuwe scan gedraaid en dan vind ik maar 8 zenders.


Deze 8 kan ik vinden in WMC


"473833"="474000, 6875"
; 12 -  Ziggo TV
; 13 -  Zender vd Maand
; 99 -  Info
; 420 -  FOX Sports info
; 791 -  Erotiek pakket
; 792 -  PassieTV-Dusk!
; 997 -  Zenderoverzicht HD
; 998 -  Zenderoverzicht

Wie heeft een oplossing hier voor? Transponder file bijgevoegd.

Frequentie = 474.000 en netwerk id = 5555


De juiste instellingen gebruikt: (met je eigen postcode)
https://docs.google.com/document/d/1ufXU6gA7Qe_9m_pYfX0NNVmnQw2Uy2fR7yr4QS5F_b8/pub
Logged
Marcelv
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #5 on: 16 February 2015, 04:08:05 »

Dat komt dan omdat je alleen de eerste (goede) frequentie 474000kHz hebt ingevuld, daar zitten die 8 zenders op.
Ik had dat ook en ik heb het zo opgelost:
Op deze site: http://www.dtvmonitor.com/nl/?guid=389669BB-C789-BF0C-7B2C-27A9BCD24227 staan de frequenties.
Daar heb ik opgezocht waar de zenders (NPO1, 2,3, RTL, SBS, Belg, BBC) die ik zelf wil zien zitten.

En vervolgens heb ik die frequenties (het waren er ene stuk of 4 maar) dan handmatig toegevoegd aan het Anysee-tool (aanklikbaar via ikoon in taakbalk).
En toen kanalen gescand met MCE en had ik alle zenders weer.

Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #6 on: 16 February 2015, 11:39:15 »

Okee, hier vindt je de volledige oplossing:

http://www.windows-mediacenter.nl/tips-tricks/tips-over-de-hardware/digitale-tv-tuner-3/

Het is even een klusje, maar werkt als een speer. Lost ook meteen EPG gezeur op, je moet wel een uurtje wachten voordat je epg uberhaupt gaat werken, maar dat komt goed.

Suc6

Mischa
Ik neem aan, dat je doelt op DVB Link, niet dat hij nieuwe tuners moet aanschaffen.
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #7 on: 17 February 2015, 09:01:49 »

Goeimorgen allemaal,

ivm dit onderwerp kreeg ik een pm van iemand die mij vroeg waar de NITscanner nor te vinden is.
de oude links werken idd niet meer

Ik heb deze nog op een stickje staan.
Kan het hier alleen niet als bijlage toevoegen omdat het te groot is.
Het (via Gmail) naar hem sturen mag niet van Google, krijg ik de melding dat er een virus in zou zitten.
waarschijnlijk omdat het een .exe bestand is.

Hoe lossen we dat op?



Gr. E
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #8 on: 17 February 2015, 09:37:41 »

In een zip gooien. Of de .exe even hernoemen. Of even delen via Onedrive, Google drive of wat dan ook.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!