Forum Wiki SponsorShop
24 September 2018, 02:25:06 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Asustek mercure capture  (Read 1840 times)
joopgink
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 2


« on: 21 February 2012, 14:12:15 »

Na dat ik een Asustek mercure kaart heb geinstalleerd, Windows Ultimate gestart. Deze zag de nieuwe kaart en installeerde de driver.
Toen ik in Media center de TV wilde configureren kreeg ik de melding dat er geen tunerhardware aanwezig was. Is hier een oplossing voor? De TV tuner heeft goed gewerkt maar na opnieuw installeren Ultimate lukte dat niet meer.
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!