Forum Wiki SponsorShop
16 December 2019, 13:23:32 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Help, Windows ziet mijn toshiba RF remote wel, maar MCE niet.  (Read 2676 times)
mennopot
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 2


« on: 3 February 2012, 23:03:00 »

Ik heb een winXP MCE bak staan met daarop een toshiba RF afstandsbediening en ontvanger.
Als ik bij het configuratiescherm dubbelklik op wireless remote settings, en ik druk dan op een toets op de afstandsbediening, dan toont dit "wireless remote settings" scherm netjes dat ik op code 4 de command start knop heb ingedrukt.
Echter gebeurt er niets met MCE. Die start niet, en ook als ik MCE naar voren haal dan kan ik op allerlei toetsen drukken, maar er gebeurt niets.
In dit settings scherm staat mijn computer ingesteld om naar alle codes van afstandsbedieningen te luisteren. Indien ik hem instel om specifiek naar code 4 te luisteren dan doet hij het ook niet.
Indien ik een andere afstandsbediening gebruik dan heb ik hetzelfde gedrag.
Indien ik een andere ontvanger gebruik dan heb ik ook hetzelfde gedrag.
Ik kan de code van de afstandsbediening aanpassen, maar dit lijkt ook geen oplossing te bieden.
Ik heb de batterijen van de afstandsbediening ook al vervangen, maar dat is het ook niet.
Ik heb de driver ook al verwijderd en opnieuw geinstalleerd en diverse USB poorten geprobeerd.
In een eerdere installatie van WinXP MCE op dit systeem werkt het wel, dus feitelijk moet het systeem er mee kunnen werken.

Wat ik ook probeer, de PC krijgt de codes dus goed binnen, maar MCE doet er niets mee.

Ik kan hier alleen niet iets van configuratie instellingen voor vinden in MCE.

Wie weet wat er hier mis gaat en hoe ik dit aan kan passen?

Alvast bedankt voor een reactie.
« Last Edit: 3 February 2012, 23:06:01 by mennopot » Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!