Forum Wiki SponsorShop
4 June 2020, 09:38:25 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Wireless Linksys DMA2100  (Read 2149 times)
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« on: 30 January 2012, 15:59:52 »

Mijn DMA2100 heb ik nu al een tijdje. Ik heb hem al die tijd bedraad aangesloten had, omdat wireless niet wilde. Ook niet gek, want de router staat een verdieping lager in de garage.

Nu heb ik een tweede router in de kamer nst de slaapkamer staan, maar de wireless signalen blijven waardeloos....op de DMA2100 dan! Andere apparatuur heeft daar geen last van en heeft ook in de slaapkamer goed bereik, maar de DMA2100 geeft aan, dat het signaal verre van "acceptable for tv" is!

Is hier nog iets aan te doen of is ie gewoon stuk?
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #1 on: 30 January 2012, 17:22:05 »

uhh ze zijn niet voor niets gestopt met maken en verkopen!
Maar de mijne hier op de badkamer heeft het gezeur ook, roept ie dat HDTV niet kan worden weergegeven.
Uhhh meneer Cisco dat ding kan uberhaubt geen NL HD zenders weergeven dus wat is het nut van een meter in te bouwen om te zien of ie HDTV kan weergeven.
Logged
HAWKHAWK
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 194


« Reply #2 on: 30 January 2012, 20:04:04 »

De DMA2100/2200 kan prima HD videos(!) weergeven, zelfs wireless werkt dat nog wel aardig (720p), via LAN sowieso (1080i). Live HD TV(!) kan helaas echter niet, dan moet je een XBOX kopen. Waarom dit is? geen idee.

Over de wireless ontvangst: de DMAs zijn vrij gevoelig voor storingen, bv door andere WLANs in de buurt. Probeer eens een heel andere wifi kanaal op je router te selecteren (bv 9 ipv 1), dit kan echt enorm veel uitmaken!Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!