Forum Wiki SponsorShop
19 May 2022, 17:46:26 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Geen TV meer bij inschakelen HTPC  (Read 4158 times)
systpro4
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 7


« on: 1 September 2011, 12:20:21 »

Zodra ik mijn HTPC inschakel met daarin 2 x FloppyDTV-C valt mijn tv-signaal op de tuner (HUMAX iHDR-5050c) weg.
De BER waarde vliegt dan van 0 naar meer dan 500 of soms zelfs meer dan 1000,
en de kwaliteit zakt van 100 naar 40 of soms zelfs naar 0.
Zodra ik de PC weer uitzet is het signaal op mijn tuner weer perfect.

De PC, tuner, tv en stereo zijn geen van allen geaard, en het kabelsignaal ook niet.
Aarden van het kabelsignaal helpt niet.

Iemand enig idee   cry?
Of anders iemand interesse in een Antec Fusion met 2 x FloppyDTV-C  Sad?

Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #1 on: 1 September 2011, 13:05:39 »

Zodra ik mijn HTPC inschakel met daarin 2 x FloppyDTV-C valt mijn tv-signaal op de tuner (HUMAX iHDR-5050c) weg.
De BER waarde vliegt dan van 0 naar meer dan 500 of soms zelfs meer dan 1000,
en de kwaliteit zakt van 100 naar 40 of soms zelfs naar 0.
Zodra ik de PC weer uitzet is het signaal op mijn tuner weer perfect.

De PC, tuner, tv en stereo zijn geen van allen geaard, en het kabelsignaal ook niet.
Aarden van het kabelsignaal helpt niet.

Iemand enig idee   cry?
Of anders iemand interesse in een Antec Fusion met 2 x FloppyDTV-C  Sad?



Wat moet je in 's hemelsnaam met een Humax tuner als je al 2 FloppyDTV tuners hebt?

.Nico
Logged
systpro4
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #2 on: 1 September 2011, 13:15:03 »

Ik gebruik de Humax niet, die heeft mijn vrouw in gebruik, en die zit altijd 100% vol met GTST en dat soort onzin leuke programma's.
Ik gebruik de HTPC omdat ik dan op zoekwoord op kan nemen, en omdat ik dan altijd ruimte heb voor programma's van Discovery en zo.
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #3 on: 1 September 2011, 14:24:20 »

Ik zou zeggen: zet een schijf van 2TB in je mediacenter en mik die Humax uit je setup!
Eventueel zet je er nog 1 of 2 tuners bij in je mediacenter.

Ik ga ook wel een keer voor een Humax of Samsung tuner met harddisk, maar alleen als backup voor wanneer mijn mediacenter eruit ligt.
Logged
systpro4
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #4 on: 1 September 2011, 20:52:45 »

Ik heb nog een stuk of 8 FloppyDTV-C tuners liggen, en ook nog een aantal Mascom Alphacrypts, en een paar Smartwi clients, dus dat is het probleem niet.
Maar er past geen tuner meer bij in de kast, en de vrouw vindt de MediaCenter niet gemakkelijk in gebruik (onzin, maar goed, dat is wat ze vind).
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!