Forum Wiki SponsorShop
15 August 2022, 20:25:42 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2] 3  All   Go Down
  Print  
Author Topic: Geen EPG voor NL zenders  (Read 25136 times)
jeroen94704
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 114


« Reply #15 on: 14 November 2011, 19:31:03 »

Hier nog steeds alles leeg. Is er wat te melden over hoe lang een mogelijke oplossing gaat duren?

Bedankt,

Jeroen
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Boontje
Pro
****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 370



« Reply #16 on: 14 November 2011, 21:09:40 »

Hier ook bijna alles leeg.

Wat zijn de alternatieven?
Hoe doet XBMC dit?
Logged

Antec Fusion V2; Gigabyte GA-MA78GM-S2H; AMD Phenom 9350e; 2 GB Kingston DDR2 667mhz; 2x 500GB Samsung Spinpoint T166; 2x Hauppauge WinTV PVR150
jostht
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 24


« Reply #17 on: 14 November 2011, 21:36:15 »

En wat is er nu weer aan de hand ??
En is er zicht op een oplossing ?
Is er geen andere manier om een de gidsgegevens te krijgen ?
Jos.
Logged
JosephR
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #18 on: 14 November 2011, 21:40:31 »

Geen gidsgegevens sinds vandaag ( of wellicht sinds 3 dagen want er worden 3 dagen opgeslagen).
Dit weekend een sp gedraaid van Win7.
Heeft dat er iets mee te maken of zijn er weer eens geen gidsgegevens?
Please respond....
Logged
gjna
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #19 on: 14 November 2011, 22:58:21 »

Blijkbaar is het een groot probleem dat de service al drie dagen down is.
Heeft iemand van jullie een idee waar ik mijn beklacht tegen deze slechte service kan uiten?
Ik vraag me namelijk af of Microsoft danwel de leverancier van de gids gegeven (wie dat ook moge zijn) hier op dit forum kijken.

alle info is welkom.






Logged
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #20 on: 15 November 2011, 00:21:46 »

Is er geen andere manier om een de gidsgegevens te krijgen ?

Jahoor, dat heet xmltv. Via diverse programma's is dat in te lezen, bv. Big Screen EPG en de xml kun  je voor NL ophalen op bv. xmltv.click2Record.nl
 
.Nico
« Last Edit: 15 November 2011, 20:59:04 by .Nico » Logged
HAWKHAWK
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 194


« Reply #21 on: 15 November 2011, 18:00:39 »

Wat ik sinds een tijdje doe helpt wel: heb alle SD zenders via MS EPG gevuld (daarvan zijn NL1 en RTL zenders nu dus leeg............) en de HD zenders via de stream zelf (heb zowel DVB-C als DVB-S, beiden via DVBLink in MCE gebundeld) en deze laatste is gewoon netjes gevuld, en ook de geplande opnamen gaan dan dus goed (zeker van de 10 NL zenders die zowel in SD als HD beschikbaar zijn).

Die combi werkt trouwens prima met anysee E30TC, heb geen enkel probleem met smartcards of artifacts (maar gebruik de CBO drivers dan ook niet).

Ben blij dat ik dit fallback scenario sinds paar maanden gebruik.....gewoon de EPG uit de stream trekken (kan zowel bij DVB-S als DVB-C). Is wel wat kariger, maar voldoende om geen opnames mis te lopen.
Logged
HAWKHAWK
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 194


« Reply #22 on: 15 November 2011, 18:41:43 »

EPG is weer in de lucht!  Roll Eyes
Logged
tonmce
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 150


« Reply #23 on: 15 November 2011, 20:43:49 »

Ziggo analoog synchroniseert nog niet... Angry
Logged
GuiltyNL
Guru
*****

Karma: 8
Offline Offline

Posts: 571


« Reply #24 on: 16 November 2011, 14:50:44 »

Ziggo nu weer ook, maar mijn vrouw weer mopperen (en terecht!) dat ze nu twee opnames misgelopen is.

Ik kan echt niet snappen dat Microsoft hier een potje van maakt. Ik heb een aantal keer geprobeerd via DVBLogic de EPG stream eruit te vissen, maar dat tooltje hangt mijn tuners soms weer op. Sad
Logged
HAWKHAWK
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 194


« Reply #25 on: 21 November 2011, 20:28:17 »

Nu nog gekker: EPG voor Nederland 1 bevat data voor Nederland 2 (uiteraard alles gechecked, zowel in MCE alles ok, als in GuideTool als in TVSource............alle maappings staan goed, nl op Nederland 1, maar de data is van Nederland 2.............betreft hier Ziggo Digitaal (5555), de EPG data uit de stream zelf is WEL goed, alleen de MCE Guide service levert dus verkeerde data af!)
Logged
no1
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 40


« Reply #26 on: 31 May 2012, 23:09:39 »

Is er geen andere manier om een de gidsgegevens te krijgen ?

Jahoor, dat heet xmltv. Via diverse programma's is dat in te lezen, bv. Big Screen EPG en de xml kun  je voor NL ophalen op bv. xmltv.click2Record.nl
 
.Nico

Heb ik draaien, loopt op zich prima, maar zijn er ook andere providers voor zo'n xmltv bestand?

Logged
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #27 on: 1 June 2012, 00:42:36 »

je kunt het zelf samenstellen met een grabber. Kijk hier maar even: http://www.servercare.nl/Lists/Posts/Post.aspx?ID=98

.Nico
Logged
denhaag
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 118


« Reply #28 on: 1 June 2012, 11:35:50 »

@nico,

is er ergens een complete handleiding hoe je je EPG gegevens, die nu van Microsoft komen kan omzetten naar een externe bron, bijvoorbeeld met webgrab+?
(Ik heb allleen analoge TV)
Logged
no1
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 40


« Reply #29 on: 1 June 2012, 16:13:44 »

je kunt het zelf samenstellen met een grabber. Kijk hier maar even: http://www.servercare.nl/Lists/Posts/Post.aspx?ID=98

.Nico

heb ik naar gekeken, maar dat is VÉÉL te omslachtig en moeilijk voor mij, en ik kan best een beetje digifruniken, maar dit is me echt te moeilijk. Zijn er geen simpeler ONECLICK achtige oplossingen?

Bijvoorbeeld een dedicated grabber voor tvgids.nl of zo?

Of....... andere providers voor zo'n xmltv bestand dat ik direkt met BIGSCREEN kan downloaden en processen?

dj
Logged
Pages: 1 [2] 3  All   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!