Forum Wiki SponsorShop
19 May 2022, 17:26:14 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: 2x FloppyDTV DVB-C versie 1 ruilen tegen versie 2  (Read 4590 times)
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« on: 26 January 2011, 09:42:49 »

Hallo,

Zoals sommige van jullie al wel gelezen hebben, heb ik van digital devices 2 nieuwe FloppyDTV DVB-C mogen kopen voor een mooi prijsje.
Daarnaast heb ik nog 2 oudere versies (de oudere versies kun je herkennen omdat er geen mogelijk op zit om je firewire door te lussen), die ook perfect werken, maar als ik een oudere versie en een nieuwere versie samen in de HTPC stop, krijg ik enorm veel last van artifacts (digitale blokjes en strepen) over het beeld.

Nu ben ik op zoek naar mensen die een nieuwere versie hebben en deze willen ruilen voor een oudere versie.
Ik heb er 2, ze werken verder helemaal perfect, geen enkel probleem (zolang ze maar niet samen met een nieuwere versie in PC zitten).
Logged

D
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #1 on: 14 November 2013, 07:25:49 »

Hoi Joost,

Heb je dit probleem uiteindelijk nog opgelost? En weet je zeker dat de artifacts ontstonden door de combinatie van kaarten?

Onlangs heb ik van Nico een versie 1 FloppyDTV kaart gekregen die hij nog had liggen. Ik wil deze graag gaan inbouwen bij mijn 2 versie 2 Floppy DTV kaarten. En ik hoop natuurlijk wel, dat het een beetje lekker werkt!

Alvast bedankt!
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!