Forum Wiki SponsorShop
26 February 2020, 18:08:40 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: CI Interface für Cine S2 V5.5 & DuoFlex  (Read 6416 times)
WebMaster
Administrator
Gemiddeld
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 116


« on: 12 November 2010, 13:42:50 »


(Excuses voor het Duits, vertaling/aanpassing volgt nog  blush)

CI Interface zum direkten Anschlss an die Cine  V5.5 TV Karten und DuoFlex
CI Interface zur Aufnahme von CAM Modulen mit MTD Technologie
 
MTD = Multi Transponder Decrypting ist eine neue Technologie, die es erlaubt bis zu 4 TV Kanäle/Tuner
über nur einem CAM (CAM Hersteller abhängig) zu entschlüsseln. Sie benötigen für 1 oder 2 Cine TV Karten nur ein CI Interface.
HINWEIS: CAM Modul nicht im Lieferumfang
 
Spezifikation:
• CI Interface mit Anschlusskabel (20 cm)
(Anschluss an Cine S2 ab Version V5.5 oder DuoFlex mini PCI oder PCie)
• mit Low-Profil und Full-Profil Slotblech
• zusätzliche Stromversorgung notwendig (Floppy-Strom-Stecker)
• Windows 7 Mediacenter kompatibel
 
HINWEIS: Das CI Interface benötigt keinen zusätzlichen PCIe Slot und kann direktmit einem
20 cm langen Flachbandkabel an die Cines S2 (V5.5) oder DuoFlex verbunden werden.
Im Lieferumfang sind Low-Profi und Full-Profil Slotbleche (noch nicht auf dem Foto)
Maße: CI Interface Platine B 12,5 x H 42,5 mm T 100 mm inkl. Pfostenstecker
 
Entwickelt und hergestellt in Deutschland
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
chrisammeraal
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 114


« Reply #1 on: 8 March 2011, 23:30:38 »

Alphacrypt gebruikers Let op firmware 3.18 of hoger vereist anders decodeerd deze niet stabiel
Logged

media center is een hobby
harryd
Administrator
Guru
*****

Karma: 9
Offline Offline

Posts: 2382



« Reply #2 on: 9 March 2011, 00:16:28 »

Eigenlijk is Alphacrypt Classic gewoon het meest wenselijk om meerdere redenen Wink
Logged

Ik ben een geregistreerd gebruiker van het forum en geniet daardoor van extra functionaliteit ! Heb jij je ook al geregistreerd ? (en zo nee waarom nog niet ?) smile
chrisammeraal
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 114


« Reply #3 on: 9 March 2011, 07:52:01 »

Eigenlijk is Alphacrypt Classic gewoon het meest wenselijk om meerdere redenen Wink
maar dus wel met een recente firmware
Logged

media center is een hobby
nij
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 55


« Reply #4 on: 17 August 2012, 15:22:29 »

hallo,

heb een alphacrypt light cam gekocht, omdat de canaaldigitaal cam niet werkte. Nu stop ik deze er in maar hij docodeerd niet en geeft een melding dat hij mijn smartkaart niet herkend en loopt vast.

de classic versie is niet meer te koop volgens de winkel, was er dus van uitgegaan dat deze gewoon zou werken voor het nl pakket omdat ik hier had gelezen dat deze goed functioneerde.

heb ik deze nu voorniks gekocht of moet ik nog iets doen. of kan ik beter iets anders aanschaffen.

mvgr. chris

Logged
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #5 on: 17 August 2012, 15:39:39 »

Die heb je voor niks gekocht.
Een Canal Digitaal smartcard heeft SECA3 codering je Alphacrypt light maar ook de Classic kunnen geen SECA decoderen alleen maar IRDETO 1 en 2
Je zult hem moeten ruilen voor een Aston CAM die werkt wel.
Dat een originele Canal Digitaal CAM niet werkt komt omdat dat ding te traag is voor een PC Canal Digitaal adviseerd zelf ook bij gebruik van een dual decoder een Aston en niet hun MediaGuard CAM.
Logged
nij
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 55


« Reply #6 on: 17 August 2012, 16:33:16 »

Dank je wel pascal voor de uitleg, ga kijken of ik hem kan omruilen.

mvgr chris
Logged
nij
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 55


« Reply #7 on: 17 August 2012, 18:10:33 »

Hallo,

heb de kaart omgewisseld voor een aston 107 en werkt nu super.

dank voor alle hulp hier voor thumbsup

mvgr. chris
Logged
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #8 on: 17 August 2012, 20:10:33 »

Dat is mooi
Logged
ronsuanet
Gemiddeld
***

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 141


« Reply #9 on: 19 August 2012, 10:12:34 »

Werkt deze met CAM onder ZIGGO?
Logged
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #10 on: 19 August 2012, 12:09:02 »

Die hij heeft niet want die is voor satelliet maar de C/T versie met alphacrypt werkt wel voor Ziggo dus nit de CI+ CAM van Ziggo zelf erin doen want dat werkt niet.
Logged
TC
Standaard
**

Karma: -1
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #11 on: 19 August 2012, 21:46:34 »

werkt de aston ook goed met 4 tuners?
alphacrypt classic doet toch ook seca of is het seca 2 wat ie niet doet?
Logged
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #12 on: 20 August 2012, 00:02:19 »

hij doet in zijn geheel geen seca en daarmee ook 2 en 3 niet
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!