Forum Wiki SponsorShop
20 August 2022, 00:35:36 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Media center bedienen via ipad  (Read 20496 times)
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« on: 31 October 2010, 11:38:46 »

De naam van het topic zegt genoeg denl ik...........
En er staat bewust geen vraagteken bij.

http://www.cepro.com/article/vidabox_ipad_app_controls_windows_media_center/

Ok het is in het engelands, ik ben daar op dit forum geen voorstander van, maar wilde jullie het toch niet onthouden.


Gr. E
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Iwan
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 60



« Reply #1 on: 31 October 2010, 14:02:16 »

Doe ik dan maar meteen deze link erbij, dit is incl. Filmpje:

http://www.vidabox.com/ipad_controls_preview.php

Gr.,
Iwan

P.s. Dit berichtje is gemaakt op een ipad Wink......

« Last Edit: 1 November 2010, 08:42:59 by Iwan » Logged
gjniewenhuijse
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 90


« Reply #2 on: 1 November 2010, 08:31:12 »

Ziet er prima uit..

Gaat deze software ook los verkocht worden, want dat is me niet helemaal duidelijk, of heb ik dan een compleet systeem nodig van de leverancier?
Logged
dvangeld
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 39


« Reply #3 on: 1 November 2010, 08:45:21 »

Heel leuk allemaal. Kan mijn MCE ook via remote mijn Androidje. Alleen, waar ik naar zoek is een applicatie die de GUIDE toont op een ander device, zodat ik op de achtergrond, dus zonder mijn tv te beinvloeden, de TV Gids heb en eventueel kan overschakelen... Iemand al gevonden? Is dit werkelijk zo moeilijk?

Sad
Logged
Toon
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 100


« Reply #4 on: 1 November 2010, 09:19:15 »

Iphone-app incontrol doet dat, maar ik vind het een beetje te lang duren bij inladen.
Logged
GuiltyNL
Guru
*****

Karma: 8
Offline Offline

Posts: 571


« Reply #5 on: 1 November 2010, 09:47:07 »

Kan mijn MCE ook via remote mijn Androidje.

Daar heb ik ook wel interesse in, ik wacht met smart op de HTC Tablet met Android 3.0.  thumbsup
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #6 on: 1 November 2010, 11:39:15 »

Alleen, waar ik naar zoek is een applicatie die de GUIDE toont op een ander device, zodat ik op de achtergrond, dus zonder mijn tv te beinvloeden, de TV Gids heb en eventueel kan overschakelen... Iemand al gevonden? Is dit werkelijk zo moeilijk?
Sad

Dat kan toch met Sideshow?
het is alleen een drama om dat te configureren.
heb het in het verleden (met vista & mobile 5) geprobeerd...... ben niet verder dan proberen gekomen  blush thumbdown
maar wellicht gaat het tegenwoordig (met W7 & mobile 6.x) een stuk makkelijker.........


succes.

Gr. E
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!