Forum Wiki SponsorShop
20 January 2020, 11:00:56 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 12   Go Down
  Print  
Author Topic: EMM ECM  (Read 35959 times)
riCHey
Pro
****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 262


« on: 10 September 2010, 15:52:18 »

Alles netjes ingesteld, al die PID's netjes aangevinkt... dacht dat het werkte  blink
Twee weken later: Service Scrambled....  Angry
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
MyTheory
Gemiddeld
***

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 99


« Reply #1 on: 10 September 2010, 16:29:45 »

Ik heb helaas dezelfde ervaringen Sad
Logged
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #2 on: 10 September 2010, 17:04:27 »

Laat me raden met een Anysee tuner?
Logged
pip
Pro
****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #3 on: 10 September 2010, 17:26:14 »

Ik heb alleen dit probleem jammergenoeg met de DVBlogic 3.1 en splug.dll. Ik ben maar terug gegaan naar V2.1. Nu maar afwachten of dat probleem daar ook bij is.
Logged
mcefreak
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 17


« Reply #4 on: 10 September 2010, 21:39:37 »

Ik heb (helaas) dezelfde slechte ervaring met 3.1, zie http://www.degroeneknop.nl/forum/index.php/topic,6751.0.html
Het probleem ECM en anysee is schijnbaar toch lastiger dan gedacht.
Logged

Acer iDea 510, Intel Core 2 T5500 1,66 Ghz, Seagate Barracuda ST3750330AS SATA 3Gb/s, 2x Kingston 1 GB DDR2 533 Mhz/PC2-4200 CL4 1,8V, 2x Anysee E30TCplus, Windows 7 Professional 32 bit NL.
GuiltyNL
Guru
*****

Karma: 8
Offline Offline

Posts: 571


« Reply #5 on: 12 September 2010, 13:08:23 »

Hier ook gisteren service gecodeerd melding. Ook PID netjes gematched met de kaart, maar niet werken dus.

@pip, waarom zou je terug gaan naar v2.1, die heeft het probleem in ieder geval. Met 3.1 heb je nog de kans dat het kan werken.

Even iets off-topic:

Nog een tip: installeer niet de EPG scan beta 2. Dat werkt dus voor geen meter. Halve TV-gids gegevens, niet kunnen zoeken in de gids. Opnames die hij niet herkent, TV en opnames die vastlopen omdat TVSource voorrang geeft aan het scannen van de EPG gegevens en daardoor schakelt hij TV en opnames tijdelijk uit, daarna service gecodeed, reboot nodig etc.
Logged
pip
Pro
****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #6 on: 12 September 2010, 14:52:31 »

@guiltyNL

Ik heb het met V3.1 niet voor elkaar gekregen. en kan me niet herinneren dat ik het probleem ook kreeg met V2.1. Maar daarbij moet ik wel zeggen dat ik zo vaak terug ben gegaan naar de Multidriver van Anysee om te kijken of mijn problemen met de Anysee drivers was opgelost dat hij misschien via de Anysee drivers zijn sleutel update kreeg. Ik wacht het nog mooi af met de V2.1. Tot nu toe nog geen problemen.
Logged
GuiltyNL
Guru
*****

Karma: 8
Offline Offline

Posts: 571


« Reply #7 on: 22 September 2010, 12:09:43 »

Nu, 10 dagen verder, werkt het nog.  specool
Logged
MyTheory
Gemiddeld
***

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 99


« Reply #8 on: 22 September 2010, 12:15:16 »

Nog 4 dagen dus, want ik moet het kaartje om de 14 dagen opnieuw activeren.
Ik gebruik ook versie 3.1 met alle pidjes aangevinkt.
Logged
GuiltyNL
Guru
*****

Karma: 8
Offline Offline

Posts: 571


« Reply #9 on: 23 September 2010, 13:42:40 »

Iets korter, 12 dagen. Ik had mijn mond moeten houden.  laugh
« Last Edit: 27 September 2010, 18:58:17 by GuiltyNL » Logged
riCHey
Pro
****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 262


« Reply #10 on: 27 September 2010, 10:44:05 »

Tja, van het weekend ineens geblokkeerd, hop alle opnames weer mislukt :@
Ze hebben me nu ook meteen maar weer gestript van mijn extra pakketten, ook al betaal ik er wel voor...  Angry
Logged
Anysee
Pro
****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 160


« Reply #11 on: 27 September 2010, 15:57:10 »

In de laatste Splug 1.1.1.2 is het probleem met de ECM opgelost. Echter blijkt er nog een probleem te zijn met de EMM. Onze referentie zijn de programma's Progdvb en DVBdream. Die werken met dezelfde versie van splug, en daar gaat het wel goed. Er is dus kennelijk een mismatch met
de gegevens die dvb-link nodig heeft en splug. Wij kijken hier momenteel naar, en hopen het probleem in de komende weken op te lossen.
Logged
MyTheory
Gemiddeld
***

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 99


« Reply #12 on: 27 September 2010, 16:09:55 »

Dat zou echt super zijn  thumbsup
Logged
agrevo
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 42


« Reply #13 on: 27 September 2010, 18:06:39 »

 specool inderdaad zou super zijn!
Logged
GuiltyNL
Guru
*****

Karma: 8
Offline Offline

Posts: 571


« Reply #14 on: 27 September 2010, 19:00:05 »

Ik ben dan ontzettend blij! Ik heb een andere FFDECSA.DLL gebruikt en nu heb ik ook minder blokjes (ik gebruikte die 64bit MMX versie, die was wel razendsnel, maar dus ook minder stabiel). en als de kaart het ook blijft doen, dan is er eindelijk een commercieel inzetbare configuratie te maken!  specool
Logged
Pages: [1] 2 3 ... 12   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!