Forum Wiki SponsorShop
17 January 2021, 07:23:48 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]  All   Go Down
  Print  
Author Topic: Re:MCE Link Tool  (Read 16815 times)
kaajee
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 7
Offline Offline

Posts: 2268



« Reply #15 on: 28 January 2008, 22:11:19 »

Wauw.... klinkt super.
Werkt ie ook op MCE 2005?

Als dat zo is ga ik er direct mee aan de slag!

Super!!!
Nee, werkt niet onder XP MCE 2005........(nul, nakko, niks, eigenlijk ook wel begrijpelijk, XP MCE werkte heel anders......)


en tipje voor de maker: maak het 'scherm' even 'schaalbaar' er zijn mensen (zoals ik, zei de gek) die in een vrij lage resolutie draaien (720x542) en dan is er nauwelijks mee te werken (grootste gedeelte valt buiten het scherm, je bent de hele tijd bezig het gehele venster heen en weer te schuiven.......
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #16 on: 29 January 2008, 17:34:22 »

Ik heb problemen met het uitpakken, krijg een "CRC mismatch" fout.

Remko

Vreemd, :S

Ik heb zojuist getest en kan hem gewoon downloaden en uitpakken ik gebruik winrar
Logged
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #17 on: 29 January 2008, 20:03:28 »

Hoi Niels,

Goed initiatief, hulde!

Ik zou dit met name willen gebruiken om een systeem met FloppyDV ontvangers toch van teletekst te kunnen voorzien. Dit kan m.b.v. de NOS website, maar het zou nog mooier zijn als het met hun eigen browser kan. Dit met name om fullscreen te kunnen draaien.

Tijdens het testen van je tool ben ik op een paar probleempjes gestuit:

   
- Als ik een link wil aanmaken met een icon image (jpg) klaagt hij over administrator privileges terwijl ik als administrator gestart ben, zonder icon lukt het wel. (UAC aan, Als administrator uitvoeren)

- Ik heb nu een link zonder titel in de TV balk die ik in de link tool verwijderd heb maar die er nog steeds staat en werkt.

- Na het afsluiten van de NOS teletekst browser blijft eHome geminimaliseerd in de taakbalk staan, het zou mooi zijn als eHome weer hersteld wordt.

Ik heb trowens geen last van de CRC error.

Verder zie ik veel mogelijkheden in je tool, ga zo door!

Herman


Ik heb even wat testjes gedaan met de teletest webdite en de teletekst browser bijde werken ze niet zoal ik graag zou zien.
Ik heb hier (nog) geen oplossing voor.
Waneer iemand hier een mooie procedure voor vind dan wil ik deze met alle liefde automatiseren.

- Als ik een link wil aanmaken met een icon image (jpg) klaagt hij over administrator privileges terwijl ik als administrator gestart ben, zonder icon lukt het wel. (UAC aan, Als administrator uitvoeren)
de problemen met de icon image zijn nieuw voor mij, en zou daar graag meer info van willen hebben. Waneer je je item (link) opslaat zal MCE Link tool het plaatje copieren naar c:\program files\MCE\{UID}.extensie
op mijn Media center heb ik uac uit staan daar werkt het. en op mijn developer laptop (Vista zonder media center en met uac) werkt het ook.
Bestaat de directory c:\program files\MCE\ ??
Ik hoor graag wat je nog kunt vinden aan info.


- Ik heb nu een link zonder titel in de TV balk die ik in de link tool verwijderd heb maar die er nog steeds staat en werkt.
Welke versies van mce link tool heb je gebruikt?
word de link nog in mce link tool weer gegeven?

Media center houd ergend een schaduw copie bij :S helaas heb ik geen idee waar.
De laatste mce link tool heeft dit probleem opgelost.
alleen kan dit nog (volgens mij)voor komen waneer er met een oude versie mce link tool ( 1.0 1.1) een link is aangemaakt, gebruikt, en daarna verweiderd
waneer je een link in de oude versie heb aangemaakt en heb gebruikt. en met de nieuwe tool verweiderd dan zou deze wel moeten verdwijnen.

een oplossing welke ik je nu kan aanbevelen is alles wat onder deze keys staat verweideren
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Extensibility\Categories\Services\TV
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Extensibility\Categories\Services\TV

nu zou hij weg moeten zijn. met alle andere links welke je onder tv had staat ("start\TV"  en "online media\program library\tv")
in mce link tool kun je deze weer aan zetten. en je bent klaar.

Mischien dat ik nog een cleaning tool inbouw om dit te doen maar daar ben ik nog niet uit.


Bedankt voor de input!



 

 
Logged
RemkoR
Pro
****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 208


If it works for her, it's OK for me


« Reply #18 on: 29 January 2008, 21:07:18 »

Dag Niels,

Ik heb de oude download verwijderd en een nieuwe opgehaald, nu geen crc fout meer. Misschien een idee om een nieuwe versie een andere naam te geven ?

Ik kan nu inderdaad radiostations die in het muziek menu staan weghalen met je nieuwe versie. Echter, als ik nieuwe stations aanmaak zijn er enkele die spontaan weer verschijnen in het muziek menu. Ik zie parallellen met de bevindingen van Herman.

Dan nog een opmerking over de "cosmetische" werking: Als ik een radiostation selecteer wordt het scherm even chaotisch en zwart. Kan je dit wat verfijnder laten werken ?

Ik wil met plezier een nieuwe versie testen !

Remko

Logged
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #19 on: 30 January 2008, 03:08:11 »

Dag Niels,

Ik heb de oude download verwijderd en een nieuwe opgehaald, nu geen crc fout meer. Misschien een idee om een nieuwe versie een andere naam te geven ?

Ik kan nu inderdaad radiostations die in het muziek menu staan weghalen met je nieuwe versie. Echter, als ik nieuwe stations aanmaak zijn er enkele die spontaan weer verschijnen in het muziek menu. Ik zie parallellen met de bevindingen van Herman.

Dan nog een opmerking over de "cosmetische" werking: Als ik een radiostation selecteer wordt het scherm even chaotisch en zwart. Kan je dit wat verfijnder laten werken ?

Ik wil met plezier een nieuwe versie testen !

Remko




Hi Remko

Bedankt voor je reactie!

Waneer je links toe voegt doet media center er automatiech 1 in het start menu plaatsen. of en hoe ik dit kan uit zetten is me nog niet duidelijk.
Ik ga hier naar kijken.

 Ik ben op het moment druk met versie 1.5 bezig welke een hoop nieuwe features zal krijgen.

Onderandere Converteer functie welke 3th party links zonder entry key (zoals volgens mij vroeger bij XP) omzet naar het formaat waat mce link tool wat mee kan.
Ik zag dat bijvoorbeeld het spel Crysis zn link aan maakt.

Verder heel wat gui aanpassingen.

Ik zou graag een mooiere stream loader schrijven.

Daarvoor wil ik de achtergrond gelijk maken met die van Vista MC
en weergeven dat je stream aan het bufferen is.
ik heb nu gekozen voor html
maar ik geloof dat je ook addins kunt schrijven maar daat ben ik niet bekend mee dus als iemand de oplossing heeft dan hoor ik het graag.

elke keerdat je op save klickt word er opnieuw een html file gemaakt wat betekend dat waneer ik een update maak dat hij ze met een save mee neemt.

Gr,

Ik ben kapot en ga slapen.
Logged
Colfax
Pro
****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 207


« Reply #20 on: 31 January 2008, 11:17:30 »

Hallo nklerk,

Ziet er perfect uit, ga zo door  specool

Ik heb de volgende vraag:
Ik heb bij "radio" allemaal radiostations aangemaakt.
Is het mogelijk om per radiostation een "tumbnail" aan te maken met jouw programma?
Nu zie ik bij alle radiozenders de zelfde standaard afbeelding en is het minder overzichtelijk.

Colfax
Logged
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #21 on: 31 January 2008, 16:50:39 »

Hallo nklerk,

Ziet er perfect uit, ga zo door  specool

Ik heb de volgende vraag:
Ik heb bij "radio" allemaal radiostations aangemaakt.
Is het mogelijk om per radiostation een "tumbnail" aan te maken met jouw programma?
Nu zie ik bij alle radiozenders de zelfde standaard afbeelding en is het minder overzichtelijk.

Colfax


Jah dit is zeker mogenlijk. sterker nog dit is de bedoeling ;-)

waneer je een item aanmaakt of bewerkt kun je in het midden bij icon image een plaatje laden waneer je hem opslaat is hij klaar.
Logged
LaurensJ
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 29



« Reply #22 on: 2 February 2008, 10:24:04 »

Wauw.... klinkt super.
Werkt ie ook op MCE 2005?

Als dat zo is ga ik er direct mee aan de slag!

Super!!!
Nee, werkt niet onder XP MCE 2005........(nul, nakko, niks, eigenlijk ook wel begrijpelijk, XP MCE werkte heel anders......)


en tipje voor de maker: maak het 'scherm' even 'schaalbaar' er zijn mensen (zoals ik, zei de gek) die in een vrij lage resolutie draaien (720x542) en dan is er nauwelijks mee te werken (grootste gedeelte valt buiten het scherm, je bent de hele tijd bezig het gehele venster heen en weer te schuiven.......

Jammer, jammer, jammer.
Maar ik blijf dit topic toch met veel belangstelling volgen.
Dit zijn namelijk SUPER initiatieven die ook "good old MCE 2005" gebruikers zoals ik toe juichen.  specool
Logged
calimero
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 32


« Reply #23 on: 2 February 2010, 10:50:03 »

Hallo nklerk

Ik ben nieuw op het gebied van htpc. maar kwam dit draadje tegen en trok gelijk mijn aandacht.
ik gebruik win7 werk dit tooltje ook hier onder.
Ik heb namelijk de laatste versie gedownload en op gestart, en het ziet er mooi uit, alleen kan ik niks opslaan.
ik krijg een melding dat ik administrator moet zijn. Ik heb dit gecontroleerd en dat ben ik ook maar volgens het progje niet.

mijn volgende vraag is hoe kom ik aan de info om bijvoorbeeld internet radio er in te zetten.
is hiet een handleiding voor.
nogmaals alles is voor mij nieuw op dit gebeid en om alles zelf uit te zoeken ben je gelijk avonden zoet. wel leuk maar soms heb je even een zetje in de rug nodig.

vriendelijke groet chris
Logged
calimero
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 32


« Reply #24 on: 3 February 2010, 23:17:48 »

Hallo

ik heb dit tooltje gebruikt het het werkt best goed alleen nu is media center erg traag geworden.
Nu heb het er weer af gegooit maar mce blijft traag.

kunnen jullie mij helpen.
Logged
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #25 on: 3 February 2010, 23:40:53 »

Hallo

ik heb dit tooltje gebruikt het het werkt best goed alleen nu is media center erg traag geworden.
Nu heb het er weer af gegooit maar mce blijft traag.

kunnen jullie mij helpen.

terug naar een herstelpunt van vóór de eerste install van dit tooltje?

.Nico
Logged
calimero
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 32


« Reply #26 on: 4 February 2010, 11:29:11 »

Hallo

dit heb ik gedaan maar geen verschil.

ga weer verder zoeken wat het probleem kan zijn.
de vertraging zit alleen in mce.
is er een mogelijk heid om deze alleen te vernieuwen.

vriendelijke groet chris
Logged
Pages: 1 [2]  All   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!