Forum Wiki SponsorShop
17 February 2020, 20:30:12 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]  All   Go Down
  Print  
Author Topic: Meerdere mensen last dat alleen NED1 word weergegeven?  (Read 11299 times)
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #15 on: 25 July 2012, 13:34:40 »


Ik begreep dat je juist een specifiek type slot nodig in de oude laptop en die had ik tot nu toe nog niet gevonden



Waar heb je dat uit begrepen dan? Want met mijn HP Nx-laptop met Windows XP werkte het prima. Deze heeft een standaard PCMCIA slot type 2.

.Nico
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
raymonvdm
Pro
****

Karma: -1
Offline Offline

Posts: 447


« Reply #16 on: 25 July 2012, 16:20:00 »


Volgens mij moest het geen Cardbus slot zijn of iets in die richting. Wanneer je slot als module x herkend zou worden dan kon je stoppen.. Ik kan alleen die how to niet meer vinden.

Ik heb ooit een poging gedaan met een NC6230 maar zal vanavond nog eens kijken



Logged
raymonvdm
Pro
****

Karma: -1
Offline Offline

Posts: 447


« Reply #17 on: 25 July 2012, 22:36:46 »


Ik probeer het nu op een HP Evo N620c maar deze komt niet verder als "fout code 10 het apparaat start niet op" en dit was ook het probleem op een NC6320


Het apparaatinstantie-id is PCMCIA\MTD-0002\1




Logged
Wwaldo
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #18 on: 26 July 2012, 00:00:21 »

inmiddels ben ik niet blij. ik wilde het niet werkende firedtv kastje even ertussen uit halen zodat ik met een tuner verder kon. win7 herkende toen deze toen niet meer heel wat wisselpogingen, om een lang verhaal kort te houden; beide firedtvkastjes worden niet meer herkend in windows. ook niet in de devicemanager. Niet na windows herinstallatie, en ook niet op een andere pc.
ik gooi bijna de handoek in de ring.. firedtv en floppytv worden niet meer ondersteund en op het ' oude'  forum wordt ik niet wijzer, anders dan een topic over een corrupte firmware van 3 jaar geleden..

iemand een suggestie ?
Logged
Wwaldo
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #19 on: 26 July 2012, 00:19:02 »

ik heb een vergelijkbaar probleem als in dit topic

http://www.degroeneknop.nl/forum/index.php/topic,6537.0.html

Heel er graag de input van de experts op dit mooie forum !!
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #20 on: 26 July 2012, 06:10:30 »

Dit updaten heb ik ook eens ooit geprobeerd, maar mij lukte het niet. Diverse laptops geprobeerd.

Het probleem dat ik beschrijf in het topic waar je naar linked heb ik nog steeds af en toe. De FireDTV support tool geeft dan aan, dat één of beide tuners "no cam inserted" heeft. Een reboot heeft dan meestal geen zin; het systeem helemaal uitzetten wel.

Check even of je firewire controller niet het probleem is. En controleer ook even of je de legacy driver geïnstalleerd hebt.

Zolang het werkt heb je er een super systeem aan, maar als je met die FireDTV FloppyDTV dingen geklooi hebt is het ook dieptrieste ellende!
Logged
Wwaldo
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #21 on: 26 July 2012, 10:23:27 »

ik heb er inderdaad jarenlang een supersysteem aan gehad icm met een macmini (en xbox extender). De firewirecontroler lijkt het niet te zijn omdat ze het ook op een andere mac niet herkend worden. Ik gebruik de legacy driver. Overigens heb ik geen poging gedaan om de alphacrypts een update te geven.
Grootste probleem is dat ze niet meer ' zie'.
beide smartcards zijn bruin gebakken, en een ervan is tot aan het verbrande aan toe verkleurd. Ze worden warm de firedtvs, dit keer wellicht te warm ?
wellicht de firewire kabel, hoewel de leds op de voorkant normaal branden.
alphacrypts die kapot zijn ?
of de firedtvs's zelf ?

het vreemde is dat BEIDE firedtvs het niet meer doen..

als iemand een truck heeft om de weer aan de praat te krijgen, of een contact die dat kan dan hoor ik het graag !
Alvast bedankt voor het meedenken !
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #22 on: 26 July 2012, 10:29:54 »

Dan is de boel inderdaad wel erg warm geworden!

Ik hoop dat iemand je kan helpen, want ik zou het zo niet weten. Je tuner is volgens mij niet kapot; enkel het decryptie stuk.
Logged
Wwaldo
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #23 on: 26 July 2012, 11:08:54 »

kleine update, macmini en later gebruikte imac voor de test hebben beide firewire 800 aansluitingen. ik heb maar een firewire 800-400 kabel. om de kabel te testen heb ik een oude mac icm met een andere firewire 400-400 kabel getest, en ja hoor, kastje wordt herkend. zo even een nieuwe 800-400 kabel halen. lijkt erop dat de kabel kapot is.
ik hou jullie op de hoogte !
Logged
raymonvdm
Pro
****

Karma: -1
Offline Offline

Posts: 447


« Reply #24 on: 26 July 2012, 15:42:50 »


Ik heb vandaag een Alphacrypt aan een collega geven om te kijken of die hem kan updaten met een Satelliet decoder omdat het mij verder niet meer lukt. Ik gebruik ze op dit moment niet omdat ik vaak problemen had met de Alphacrypt en de SmartWi en daarom ben ik overgestapt op MediaPortal met een Cardshare tool en dit draaid nu al maanden goed. Ik hoop dus dat dit met een update weer is opgelost.



Logged
Wwaldo
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #25 on: 29 July 2012, 00:02:07 »

 smile na vervangen kabel EN oververhitte en blijkbaar doorgebrande alphacrypt kaartje van een van de twee firedtv tuners werkt alles weer.
Mce is nog steeds het nr 1 media center, maar wat kost het soms veel tijd om problemen op te lossen....
Alles weer up en running voor de mce veteraan ( sinds 2003 meen ik, de eerste mce versie van ms)
Dank voor het meedenken,men plantje je had gelijk  thumbsup
Logged
Pages: 1 [2]  All   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!