Forum Wiki SponsorShop
19 May 2022, 18:06:49 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2  All   Go Down
  Print  
Author Topic: Meerdere mensen last dat alleen NED1 word weergegeven?  (Read 16933 times)
pip
Pro
****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 261


« on: 3 February 2010, 15:03:14 »

Hoi.

Bij mij, met mijn floppydtv's, kan ik sinds kort alleen maar NED1 ontvangen bij ziggo in het 1111 gebied. Alle andere geeft bij Media center services gecodeerd. Ik heb al naar ziggo gebeld en ze vertelde me dat alles met alphacrypt word geblokkeerd. Ik dacht toch echt dat ze geen alphacrypt zouden blokkeren in combinatie met een floppydtv.

Meerdere mensen er problemen mee?
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #1 on: 3 February 2010, 15:11:45 »

Wat is sinds kort? Bij mij werkte vanochtend nog alles.

Je zou eens kunnen proberen het systeem geheel uit te zetten en weer aan te zetten. Heb je verder nog iets gedaan? Zit er een kans in, dat je Ziggo kaart(en) misschien weer geactiveerd moeten worden?

NED1 is wel één van de weinige Free To Air zenders...
Logged
pip
Pro
****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #2 on: 3 February 2010, 15:17:05 »

Oh jee. Ik heb hier een fout gemaakt. Het probleem lag niet aan ziggo.

 Ik probeerde met firedtvviewer en zag dat alles nog werkte. Ik heb toen mijn MCE plugin verwijderd en weer terug geinstalleerd. En nu lijkt alles weer te werken. Omdat ze bij ziggo zeiden dat het inderdaad op zwart zou gaan, dacht ik dat het aan hun kant lag. Maar het was mijn systeem. Hoe het zo heeft kunnen gebeuren, weet ik niet.

Sorry.
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #3 on: 3 February 2010, 15:27:33 »

Geen probleem. Het heeft hooguit een aantal mensen een paar minuten van hun leven gekost  Cheesy

Even voor de duidelijkheid: Ziggo gaat niet per definitie Alphacrypts blokkeren. Als mensen een apparaat met een CI+ slot hebben gaan ze een CI kaart daarin blokkeren.
Je hebt geen CI+ slot en dus blijft je CI kaart (je Alphacrypt dus) gewoon werken.
Logged
pip
Pro
****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #4 on: 3 February 2010, 17:08:57 »

Klopt. Daarom vond ik het ook raar dat de helpdesk zei dat mijn combinatie niet zou werken. Dat en dat ik service gecodeerd kreeg gaf me meteen het idee dat ze toch mijn combinatie hadden geblekkeerd. Ik had eerst verder moeten kijken. Embarrassed
Logged
roob
Gemiddeld
***

Karma: -1
Offline Offline

Posts: 119


« Reply #5 on: 4 February 2010, 12:58:24 »

Geen probleem. Het heeft hooguit een aantal mensen een paar minuten van hun leven gekost  Cheesy

Even voor de duidelijkheid: Ziggo gaat niet per definitie Alphacrypts blokkeren. Als mensen een apparaat met een CI+ slot hebben gaan ze een CI kaart daarin blokkeren.
Je hebt geen CI+ slot en dus blijft je CI kaart (je Alphacrypt dus) gewoon werken.

Kan ik dan wel b.v. mijn FireDTV met Alphacrypt draaien en daarnaast mijn TV met CI+ slot en een CI+ kaart?
Logged
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #6 on: 4 February 2010, 13:01:31 »

ja, je zult alleen steeds met je televisie moeten wisselen tussen je input-kanaal voor je media center en je TV functie.

.Nico
Logged
raymonvdm
Pro
****

Karma: -1
Offline Offline

Posts: 447


« Reply #7 on: 16 February 2010, 10:39:38 »

Ziggo zegt altijd dat ze het niet ondersteunen. Dus als ik een probleem heb met mn "simkaart" loop ik even naar de buurman om mn simkaart in zijn decoder te stoppen. Bleek het probleem aan Ziggo te liggen  specool

Ik ben dus ook nog steeds een trotse gebruiker van een FloppyDTV maar wil er nog wel eentje bij  wub
Logged
Wwaldo
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #8 on: 24 July 2012, 00:26:42 »

even topic afstoffen, ik heb het probleem van alleen ned 1 ontvangen nu ook. 18 juli heeft ziggo werkzaamheden uitgevoerd. opnieuw scannen levert geen verbetering.
meer mensen met dit probleem ?
Logged
raymonvdm
Pro
****

Karma: -1
Offline Offline

Posts: 447


« Reply #9 on: 24 July 2012, 09:51:19 »

Ik gebruik tegenwoordig MediaPortal en gisteren werkte de zenders nog ( in ieder geval tot 00:30 ). Ik stel voor om je smartcard even te proberen in een Ziggo ontvanger en daarna weer in de FloppyDTV. Ik vermoed dat de kaart zijn "update" heeft gemist en denkt dat hij daarom niet meer geactiveerd is.

Je signaal lijkt verder goed want je hebt wel NED1 (Free2Air)

Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #10 on: 24 July 2012, 09:54:20 »

Hier in Zwolle ook geen problemen.
Logged
Wwaldo
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #11 on: 24 July 2012, 23:03:46 »

Dank voor jullie reacties. Ik heb twee firedtv tuners waarvan er een alleen ned 1 ontvangt. De ander doet het wel Raymon, kan de smartcard worden geupdate ? Ik zal je advies morgen proberen bijnde buren, heb zelf geen ziggo ontvanger.
Logged
raymonvdm
Pro
****

Karma: -1
Offline Offline

Posts: 447


« Reply #12 on: 25 July 2012, 09:09:33 »

Ik heb om deze reden een Ziggo CI smartcard reader in mijn LCD gestopt dan kan ik altijd mijn SmartCard testen  ninja  Daarnaast schijnt het te helpen om de Alphacrypt modules te updaten maar ik heb nog niet ontdekt op welke manier dat kan. (Hiervoor zou een schotel en topfield ontvanger nodig moeten zijn) Maar wellicht kan iemand hier "ons" daar mee helpen.



« Last Edit: 25 July 2012, 09:12:04 by raymonvdm » Logged
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #13 on: 25 July 2012, 10:39:11 »

Wat heb je nodig:
  • Een 'oude' laptop met vrij PC-slot (PCMCIA)
  • Windows XP
  • Internet aansluiting

De te nemen stappen zijn alsvolgt:
  • Download de laatste Alphacrypt Classic software van de site van MasCOM
  • Klik op de Zipfile die zojuist opgehaald is en pak alle bestanden uit in een map op je hard disk
  • Steek de Alphacrypt Classic in een PC-slot van je laptop
  • Als er automatisch een driver geïnstalleerd wordt, dan deze un-installen en daarna "Update Driver" uitvoeren, verwijs hierbij naar de Win2000xp folder.
  • De Alphacrypt kaart wordt nu als een Smartcardreader SCM DVB_CA-Module geïnstalleerd.
  • Start daaarna het programma AlphaCryptUpdate3_19_Classic.exe vanuit de map die je hebt aangemaakt op je hard disk.

.Nico
Logged
raymonvdm
Pro
****

Karma: -1
Offline Offline

Posts: 447


« Reply #14 on: 25 July 2012, 10:56:10 »


Ik begreep dat je juist een specifiek type slot nodig in de oude laptop en die had ik tot nu toe nog niet gevonden

Logged
Pages: [1] 2  All   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!