Forum Wiki SponsorShop
30 June 2022, 10:17:28 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Songler / Spotify  (Read 6806 times)
denhaag
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 118


« on: 24 August 2011, 17:10:38 »

Iemand al ervaring met deze plugin ?

http://www.milliesoft.co.uk/index.php/mce-software-1228996485/songler
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
groennom
Gemiddeld
***

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 69


« Reply #1 on: 29 August 2011, 07:51:45 »

Ik heb het even op mijn latop geprobeerd. Je moet Spotify op de achtergrond hebben draaien, vanuit Windows MCE start/bedien je eigenlijk de songs in Spotify. Je speelt dus niet direct de songs af in Windows MCE. Ik krijg geen afbeeldingen van de hoesjes in mijn MCE, ik kan wel de artiesten zoeken en door de albums bladeren.

Grootste nadeel vind ik dat je de TV aan moet hebben staan om muziek af te spelen, ondersteuning van Airplay (waar ook een beta van is, maar die ik nog niet werkend heb) is wat mij betreft beter. Heb je zelf al gekeken of het werkt?
Logged
denhaag
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 118


« Reply #2 on: 7 September 2011, 13:40:03 »

het valt mij in gebruik tegen, deel dezelfde menig als jou.
« Last Edit: 7 September 2011, 17:31:19 by .Nico » Logged
ericgroot
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #3 on: 12 November 2011, 14:20:27 »

Ik had een premium Spotify abonnement, maar heb deze opgezegd vooral vanwege de zeer gebrekkige Songler plug-in en het feit dat de Spotify interface zelf op televisie nauwelijks leesbaar is: je moet echt vlak voor de tv gaan zitten om iets te kunnen doen.  Vreemd, want hun mobile app (android) is behoorlijk goed: zoiets zouden ze ook als interface moeten hebben voor MC of eventueel voor Windows.  Maar kennelijk is dit geen prio voor Spotify. Ik was behoorlijk tevreden over de Spotify dienstverlening hoewel ze niet alles hebben. Blijft leuk voor op vakantie: muziek via mobiel, maar voor MC heeft het voor mij afgedaan. Songler vind ik qua interface prutswerk.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!