Forum Wiki SponsorShop
13 November 2018, 00:18:02 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Status  (Read 8435 times)
Anysee
Moderator
Pro
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 160


« on: 20 November 2009, 14:07:02 »

Omdat er nogal wat vragen binnenkomen bij ons op de support doen we hier ook maar even een kort berichtje omtrent de status van de producten en de drivers.


Allereerst de producten.

Het productenpakket bestaat momenteel uit de E30 ( fta Dvb-t ), E30Plus ( Dvb-t Digitenne) , E30 C Plus (Dvb-C ), E30 TC plus ( Combo Dvb-t+c ), E30Splus (Dvb-S Mpeg 2 HD ) , E30PSplus ( Intern Dvb-S Mpeg2 HD ) , E30 S2Plus ( Dvb-S2 Mpeg4 HD ) en de E30PS2plus ( Intern Dvb-S2 Mpeg4 HD )
We werken aan de E30PTCplus, een interne kaart voor Dvb-T/C.  De E30Cplus zal op termijn verdwijnen.

Deze producten werken met de bijgeleverde viewer onder Windows XP-Sp2 en Vista. Aan de viewer voor windows 7 wordt gewerkt en we hopen dat we deze snel kunnen uitbrengen.

Voor Windows Mediacenter zijn er oplossingen. Voor Windows XP MCE en Vista MCE / Tv pack hebben we voor satelliet en kabel een BETA driver oplossing met dvb-t mapping. Deze driver zal voor de meeste mensen goed werken, echter is de driver nog steeds in een BETA stadium. Omdat we Windows MCE voor gecodeerde tv niet in de specs noemen is dit dus ook nog een beta project.

Voor Windows 7 TV pack zijn er ook BETA drivers ter beschikking voor zowel native support als DVB-T mapping.
De native support laat nog wat te wensen over, dit mede door wat problemen in de tabelstructuur bij microsoft.

Multitunerondersteuning geven we NOG NIET ! Daaraan werken we heel hard, en dit is niet eenvoudig.


Betatesters :


Wij krijgen dagelijks vele vragen van gebruikers of we geen beta software ter beschikking kunnen stellen omdat  ze graag voor ons willen testen, dit naast alle vragen van mensen die zeggen journalist te zijn en voor een blad, waarvan men de naam niet mag noemen , een artikel over anysee willen schrijven en of we even een gratis monster op willen sturen.

Wij hebben over heel de wereld een team van 150 beta testers die allen goed weten waar ze over praten.
Hierin zitten systeem builders, software ontwikkelaars, maar ook hobby enthousiasten. In Nederland bestaat dat team uit zo'n 30 man, en wij zijn trots dat hierin zelfs enkele mensen van Microsoft  zitten die erg betrokken zijn bij het mediacenter/tv pack project. Momenteel zijn wij voldoende voorzien maar waarderen natuurlijk elke feedback. Vandaar dat wij hier op het forum actief zijn.

Een probleem is de frequentielijsten. Die veranderen zo vaak, dat we moeite hebben om de juiste tpl files te maken en die onder te brengen in de release. We zoeken nog naar een manier om die gemakkelijker bij te werken.  Wellicht dat we binnenkort een thread starten met de vriendelijke vraag voor goed werkende tpl files.


Bugs en problemen.

Het is onmogelijk om iedere driver geheel en volledig in iedere configuratie te testen alvorens wij een beta driver of beta software releasen. Er zijn gewoonweg te veel versies en builds in omloop.
Daarom zal een beta versie ook ALTIJD voorzichtig moeten worden gebruikt en kunnen aan de werking ook geen enkele rechten worden ontleend.
We ontvangen graag feedback, echter is het direct gaan schreeuwen dat iets niet meer werkt of wel werkt een beetje overdreven.
Houdt het kort en netjes, in dat geval zullen wij ook gewoon netjes antwoorden.

Vaak krijgen wij op de support afdeling een vreemde vraag binnen, met als referentie dat men op de fora heeft rondgesnuffeld en er wel heeeeel veeeeel mensen zijn met hetzelfde probleem. Zoeken we dan de naam van de vraagsteller en de vraag erbij dan blijkt het om 1 geval te gaan, hemzelf. Als jij nou net een probleem hebt, wat niemand anders heeft, en ook niet logisch is ga dan eerst bij jezelf ten rade en controleer zorgvuldig de hard en sofware.  Vaak ontstaan problemen omdat mensen alternatieve codecpacks installeren of extra tunerkaarten hebben/hadden geïnstalleerd waar sporen van software en drivers in windows van zijn overgebleven. Doe eens een nieuwe schone installatie. Dat scheelt vaak al een heel stuk.

Daarnaast denken mensen dat als ze maar genoeg en hard schreeuwen dat ze naar radar of de consumentenbond gaan, of op tweakers.net wel even hun beklag zullen doen, dat het allemaal sneller gaat. Niet dus.
We sommen dus nogmaals even op wat we ondersteunen...

Voor de anysee producten heb je minimaal nodig :

Voor SD
*XP of Vista
*Pentium4 1.0GHZ (With DxVA) or 1.6GHZ(Without DxVA), Centrino1.0GHZ or above
*Memory: Window XP 256MB, Vista 1GB
*Microsoft DirectX 9.0

Voor HDTV
XP of Vista
*Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 Dual-Core with at least 3.0GHZ or Higher 1024MB Ram AM
*Graphics card: Supported H.264 Hardware accelration with 256MB RAM
                        or Current PCI-Express graphics card with 512MB RAM

Atom gaat dus officieel NIET werken ! We kijken of de we driverstructuur wat minder zwaar kunnen maken
maar vooralsnog is dus het antwoord : Geen ondersteuning voor ATOM . Antwoorden als , bij mij werkt het wel,
zullen er best zijn, echter ondersteunen we die niet.

Aan Windows 7 wordt nog hard gesleuteld. Zodra we een goede oplossing hebben, zullen we die uiteraard
melden.

Voor Microsoft mediacenter hebben we eveneens een B E T A driver. Dit houdt dus in dat ook dit project in
ontwikkeling is.

Als je een bug of probleem meldt, doe dat dan kort en bondig, met opgave van de systeemconfiguratie en het operating systeem. Daar wordt het een stuk eenvoudiger van. Stel uw support vragen eerst aan de specialist waar u het apparaat heeft aangeschaft. Hij heeft vaak jarenlange ervaring met de producten die hij verkoopt en weet waarschijnlijk welke hardware u heeft. Weet dat als u bij een webwinkel koopt, de support vaak beperkt is en de prijs laag, omdat u dan zelf uit moet zoeken hoe het een en ander werkt.

E-mail sturen naar Korea mag, maar heeft geen zin, die komen direct de volgende morgen naar Nederland, zoals ook de vragen of bedrijf "x" dan wel of geen importeur kan worden voor de Anysee omdat zij de grootste in Nederland zijn en 300 sets per week verkopen. Wij participeren in het anysee product en het product wordt in co-development met ons gemaakt.

Verder werken we echt heel hard aan windows 7, en  multituner support. Zodra er iets meer bekend is, maken we dat bekend.

We hopen iets meer duidelijkheid gegeven te hebben waar we mee bezig zijn en verder hopen we dat een ieder met de anysee tuners meer plezier gaat beleven met de hobby.

[admin edit (tekstformatting) tbv leesbaarheid van de tekst]
« Last Edit: 28 January 2010, 12:32:13 by Anysee » Report to moderator   Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!