Forum Wiki SponsorShop
18 September 2018, 19:59:07 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Eind van mijn latijn, harmony verbinden met HIP  (Read 1917 times)
blackEyEz
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 6


« on: 5 July 2009, 14:05:55 »

Hallo, ik heb een harmony one die via een origen s16t een htpc moet besturen. Standaard MCE of MediaPortal is geen probleem dat werkt bij een nieuwe Vista install. Het probleem komt als ik applicaties wil besturen zoals Microsoft Classic Player.

Ik heb girder geprobeerd en daar kwam ik gelijk niet uit dus heb HIP geinstalleerd. Deze guide gevolgd (http://gbpvr.com/pmwiki/pmwiki.php/Tips/HipGuide) en ik kom niet verder dan een value te adden bij de applicatie dus media player classic. Ik krijg geen IR signaal gekoppeld met een toets.

Toen deze guide gevolgd (http://www.byremote.com.au/Hip/mce_remote_faq.htm) maar zeer verwarrend, ik moet schijnbaar een nieuwe driver installeren maar wat ik ook doe vista zegt dat de huidige driver up to date is. Handmatig opstarten van een BAT bestand werkt ook niet dan krijg ik een melding "'devcon' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file."

Nu vond ik met google verscheidene mensen die de profile op de harmony "Microsoft Media Center (v2)" gebruiken, maar die kan ik niet vinden als je een nieuw apparaat toevoegd.

Dus zoals je ziet een zootje, kan iemand mij helpen?

edit: Intelliremote werkt zonder problemen smile
« Last Edit: 5 July 2009, 18:41:50 by blackEyEz » Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!