Forum Wiki SponsorShop
21 November 2018, 09:27:29 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Clark Anysee , Driver ontwikkeling , Elgato en Qmotion  (Read 6775 times)
Anysee
Moderator
Pro
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 160


« on: 12 May 2009, 20:56:59 »

Momenteel werken we aan een nieuw concept voor 2010, de IBT module. Deze module wordt een netwerkontvanger voor DVB-C/S/T met een CI slot en kaartlezer. Deze ontvanger heeft een netwerkaansluiting en wordt in een thuisnetwerk geplaatst. Deze ontvanger streamed binnen 1 transponder 2 kanalen via RCP naar bijvoobeeld VLC lan ( Mac OS ) of windows media speler. Dit project is de ontwikkelfase en wordt in co-development met Elgato ( bekend van de MAC producten die ook de firedtv producten voeren ) ontwikkeld en wordt verwacht in rond het eerste kwartaal van 2010. Zodra hierover meer bekend wordt, zullen wij dit via dit forum mede delen.

Daarnaast is er door de samensteller van de bekende Qmotion mediacenters belangstelling getoond voor de USB Clark Anysee producten vanwege het grote succes en de Mcas oplossing.

Voor de E30TC en de E30S zijn er inmiddels stabiel werkende oplossingen beschikbaar voor Windows TV pack in windows 7 en Vista media center. Deze oplossingen zullen tijdens de Anga show in Keulen worden getoond door een van onze partners in Duitsland. Verder zal de software voor de TC versie binnenkort ook officieel beschikbaar komen voor de E30Plus, in Nederland exclusief verkrijgbaar via KPN tv.
Report to moderator   Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!