Forum Wiki SponsorShop
19 July 2018, 00:27:00 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sony KDL-40X3500 icm internet explorer programma aanduiding  (Read 4314 times)
Rogier12345
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 47



« on: 24 March 2009, 10:47:27 »

Ik ga proberen dit zo duidelijk mogelijk uit te leggen biggrin

Wanneer ik een nieuw venster open met Internet explorer vanuit mijn mediacenter dan zie ik linksboven op mijn tv constant de programma aanduiding opnieuw verschijnen. Met andere woorden, op welk nummer de tv staat ingesteld.(vermelding welk HDMI kanaal etc.)

Heel irritant, hierdoor kan ik ook de linkerbovenhoek van het scherm niet lezen.

Weet iemand waar ik dit zou kunnen instellen, op de tv en/of op het mediacenter? Bedankt zover!
Logged

Antec Fusion Remote
FloppyDVT DVB-C
Gigabyte NVIDIA
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz Boxed
Western digital Green 1 TB
Scythe Ninja Mini
Kingston 2GB 800MHz DDR2
Logitech Cordless MediaBoard Pro
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
kaajee
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 7
Offline Offline

Posts: 2268



« Reply #1 on: 24 March 2009, 12:10:36 »

Ik "internet explore" sowieso niet met m'n mediacenter, maar hoe heb je het zakie aangesloten?
Doet ie dit alleen met IE of ook met het starten van andere programma's?
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #2 on: 24 March 2009, 12:18:37 »

Weet niet of je er wat aan hebt, maar het is een mogelijkheid

Zouden het de instellingen van ffdshow kunnen zijn?

Dan uiteraard daar uitzetten.

Logged
Rogier12345
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 47



« Reply #3 on: 24 March 2009, 12:44:19 »

Uit mijn hoofd zeg ik alleen in internet explorer, Firefox e.d. zal ook wel. Ga ik vanavond nog even controleren.

Ik ga in ffdshow ook nog even de instellingen bekijken, kom er vanavond nog even op terug.
Logged

Antec Fusion Remote
FloppyDVT DVB-C
Gigabyte NVIDIA
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz Boxed
Western digital Green 1 TB
Scythe Ninja Mini
Kingston 2GB 800MHz DDR2
Logitech Cordless MediaBoard Pro
kaajee
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 7
Offline Offline

Posts: 2268



« Reply #4 on: 24 March 2009, 13:38:51 »

en hoe heb je het aangesloten?
Logged
Rogier12345
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 47



« Reply #5 on: 24 March 2009, 14:19:17 »

Ik zal vanavond nog even kijken hoe ik het exact heb aangesloten..

Het vreemde is iig dat in Internet Explorer de melding wel tevoorschijn komt en in Firefox niet !
Logged

Antec Fusion Remote
FloppyDVT DVB-C
Gigabyte NVIDIA
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz Boxed
Western digital Green 1 TB
Scythe Ninja Mini
Kingston 2GB 800MHz DDR2
Logitech Cordless MediaBoard Pro
Rogier12345
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 47



« Reply #6 on: 25 March 2009, 11:54:47 »

Ik heb nog geen schema hoe ik alles exact heb aangesloten, toch blijft het vreemd dat ie in Firefox niet steeds het net aangeeft waar de tv op staat...
Logged

Antec Fusion Remote
FloppyDVT DVB-C
Gigabyte NVIDIA
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz Boxed
Western digital Green 1 TB
Scythe Ninja Mini
Kingston 2GB 800MHz DDR2
Logitech Cordless MediaBoard Pro
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #7 on: 25 March 2009, 12:49:12 »

Heb je al de 'i+' toets op je AB van de TV geprobeerd?

.Nico
Logged
Rogier12345
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 47



« Reply #8 on: 25 March 2009, 23:10:39 »

Dankje nico, dit was idd de oplossing  biggrin

Geweldig forum dit !! specool
Logged

Antec Fusion Remote
FloppyDVT DVB-C
Gigabyte NVIDIA
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz Boxed
Western digital Green 1 TB
Scythe Ninja Mini
Kingston 2GB 800MHz DDR2
Logitech Cordless MediaBoard Pro
Rogier12345
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 47



« Reply #9 on: 26 March 2009, 09:39:01 »

Hmmm nog steeds de tijd niet gehad om het aansluitschema te posten... echter komt de vermelding van het kanaal steeds terug linksboven... Eén keer op de +i knop drukken zorgt er niet voor dat het voortaan niet meer gebeurd..  Angry
Logged

Antec Fusion Remote
FloppyDVT DVB-C
Gigabyte NVIDIA
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz Boxed
Western digital Green 1 TB
Scythe Ninja Mini
Kingston 2GB 800MHz DDR2
Logitech Cordless MediaBoard Pro
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!