Forum Wiki SponsorShop
15 December 2019, 08:22:21 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 3 [All]   Go Down
  Print  
Author Topic: No device found / geen tuner beschikbaar  (Read 17535 times)
Mr.K.
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 195


« on: 18 March 2009, 23:36:26 »

Iemand bekend met dit probleem??

Zo nu en dan (steeds vaker lijkt het) valt m'n live-tv uit en zegt Media Center:
   Conflict bij weergave of luisteren
   Er is geen tuner beschikbaar om aan de huidige aanvraag te voldoen.

Ik heb vervolgens even de FireDTV Support tool gecheckt en die zegt:
   No device found!

Ik ben nu opnieuw aan het opstarten enzo in de hoop dat de tuners weer gezien worden, dit duurt soms meer dan een uur. Erg willekeurig lijkt het. Ik dacht eerst aan een temperatuur probleem, maar m'n CAMs voelen niet echt warm aan..

Output van de support tool, nu mn tuners niet worden gezien:

-------------------------------------------------------------------------------
Digital Everywhere Support Report: v1.1 (2279-0)
-------------------------------------------------------------------------------
Generated on (Y/M/d): 2009.03.18

FireDTV / FloppyDTV devices:
-------------------------------------------------------------------------------
No device found!

Windows System Information:
-------------------------------------------------------------------------------
OS Path: C:\Windows

OS Version:
  Microsoft Windows Vista, Service Pack 1 (Build: 6001)

OHCI Controller:
  Manufacturer: VIA
  Description: VIA OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller

MCE Plugin:
-------------------------------------------------------------------------------
Plugin Version 2.0.0.0
Service started!

FireDTV Transponder List:
-------------------------------------------------------------------------------
Transponder List found:
Cable

FireDTV Tools:
-------------------------------------------------------------------------------
No running FireDTV tools found


« Last Edit: 18 March 2009, 23:39:15 by Mr.K. » Logged

A
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
FlodNar
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 144



« Reply #1 on: 19 March 2009, 10:56:13 »

OHCI Controller:
  Manufacturer: VIA
  Description: VIA OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller

VIA, dat is het probleem. Kijk ook eens hier. Tijd voor een andere firewirekaart dus.
Logged

Asus P5QL-E, Core2Duo E6600, 4GB PC6400, Samsung Sata II 2x500GB, Asus GForce 7300 GT 256MB Silent, 2x FloppyDTV, Vista Home Premium 64bit + TV Pack 2008, Logitech Z5500, LG 30" LCD
Mr.K.
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 195


« Reply #2 on: 19 March 2009, 19:03:50 »

Bedankt voor je reactie. Ik had nog niet bedacht dat het ook aan mn firewaire zelf kan liggen. Ik wil toch nog even eea experimenteren voordat ik een nieuw moederboard koop. Het lijkt er ook op dat jij een net iets anders probleem had.

Ik heb net de firmware geüpdatet (2.4.4 Build 61030). Ik zal eens checken of mn bios up to date is, dat is misschien van invloed op de firewire.
Logged

A
kaajee
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 7
Offline Offline

Posts: 2268



« Reply #3 on: 19 March 2009, 23:54:40 »

Je hoeft niet meteen je hele moederbord te vervangen, voor weinig heb je een losse Firewire/1394 kaart...........
Die je evt. zelfs kunt kopen, proberen, kijken of je probleem weg is, zo niet dan ruil je hem weer.............
Logged
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #4 on: 20 March 2009, 11:08:51 »

Of je selecteerd de OHCI driver voor je fw poort. Heeft bij mij in ieder geval geholpen na uit standby komen...

.Nico
Logged
Mr.K.
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 195


« Reply #5 on: 20 March 2009, 11:42:11 »

Wat bedoel je precies? selecteert?

Heb jij een alternatief voor de default MS driver? Ik gebruik nu de standaard up-to-date OHCI driver van Vista32-SP1
Logged

A
pauldewit
Standaard
**

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 48


« Reply #6 on: 22 March 2009, 20:22:04 »

Zeker wel bekend met dit probleem.

Je krijgt idd de melding geen tuner beschikbaar.
De led achterop de FireDTV knippert dan afwissellend oranje/rood. ipv dat hij groen is. Meestal begint het bij mij een maand of 3 na een her installatie. En het probleem doet zich vanaf dan ook steeds vaker voor.

Wat ik dan doe is de volgorde van de tuners veranderen (andersom doorlussen)
Of op een andere firewire connector aansluiten. Deze truuk werkte bij mij tot nu toe altijd. Wel erg vervelend overigens. Dus als iemand een permanente oplossing heeft dan zou ik het graag horen.

Draai met de nieuwste firmware en beta drivers voor TV pack op een Gigabyte bord (GA-MA78GM-S2H). Had hiervoor een Gigabyte bord met 690 chipset (MA69GM-S2H ) en exact hetzelfde probleem.


« Last Edit: 22 March 2009, 20:41:36 by pauldewit » Logged

Gygabyte MA69GM-S2H + BE2400 + MCE 2005
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #7 on: 22 March 2009, 21:50:28 »

Wat bedoel je precies? selecteert?

Heb jij een alternatief voor de default MS driver? Ik gebruik nu de standaard up-to-date OHCI driver van Vista32-SP1

Ik heb (ook) een Gigabyte moederbord, een GA-MA78GM-S2H en als ik in de hardware de eigenschappen van de IEEE 1394 poort opvraag, kan ik het stuurprogramma bijwereken. De vraag komt dan 'Hoe wilt u naar stuurprogramma's zoeken?' en ik kies dan voor 'Op mijn computer nar stuurprogramma's zoeken'. Ik kies vervolgens voor 'Ik wil kiezen uit een lijst met apparaatstuurprogramma's op mijn computer.' en daar staan twee drivers:
1. OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller
2. Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller

ik heb hier de eerste gekozen en dat heeft mij iig voordeel opgeleverd. Standaard werd de Texas Instr. driver gebruikt en die gaf ook de errors...

.Nico

Logged
Mr.K.
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 195


« Reply #8 on: 23 March 2009, 13:33:12 »

Hé, bedankt. Ik liet hem online bijwerken. Ik ga dit zeker even proberen. Ik hoop dat het werkt , ik nl. een 690G chipset.
Ik had nog geen knipperende ledjes gezien, omdat de boel netjes in een meubel zit opgeborgen. Ik wilde nog even niet wéér de boel van de kant aftrekken.. erg veel gedoe elke keer.

Het probleem klinkt inderdaad zoals Paul het beschrijft. Het gebeurt steeds vaker, erg irritant. Bij zitten ze er wel al wat langer in dan 3 maanden, maar ik heb ook al een tijdje dit probleem.
Als het helpt wat jij zegt, dan vind ik het wel een vaag probleem. Wat zou nou de basis van dit probleem zijn? Klinkt niet als temperatuur, te kleine voeding of een memory leak ofzo..

Ik ga even kijken of ik ook een andere driver kan selecteren

bedankt!
K.

Logged

A
Mr.K.
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 195


« Reply #9 on: 23 March 2009, 21:24:18 »

nou, ze waren er net weer uitgeknald, dus meteen maar even de andere driver geselecteerd.
opnieuw opgestart, maar helaas... "No device found!"

Logged

A
Mr.K.
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 195


« Reply #10 on: 24 March 2009, 09:37:09 »

Ik heb nog wat zaken geprobeerd, maar m'n tuners zijn gisteravond niet meer terug gekomen. het blijft vreemd dat het probleem steeds erger wordt.

Ik ga van het weekend maar eens de boel van de kant af halen om de hardwrae te controleren.

Wat ik nog geprobeerd had is de volgende workaround van Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/927827, verder heb ik m'n bios terug gezet naar een vorige versie. Het heeft allemaal niet geholpen.




Logged

A
pauldewit
Standaard
**

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 48


« Reply #11 on: 24 March 2009, 21:34:26 »

Toen ik het probleem voor het eerst had heb ik de wisseltruuk ergens op internet gevonden.
Als je de kaarten andersom doorlust worden ze deels opnieuw geinstalleerd was het verhaal.
Geen idee of dit echt zo is. Het zou ook kunnen dat de communicatie tussen de kaart en de fire wire chip op het moederbord steeds een stukje minder goed gaat electrisch gezien. Door de kaarten andersom aan te sluiten reset je wellicht de situatie en kun je weer een tijdje vooruit.
Ze zounden dit bij digital Everywhere eens goed moeten uitzoeken.
Logged

Gygabyte MA69GM-S2H + BE2400 + MCE 2005
sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #12 on: 9 April 2009, 22:37:00 »

Ook ik heb deze problemen sind een week of 5 a 6. TV kijken gaat goed en ineens hoor je het windows geluid dat er hardware verwijderd wordt. Dan valt Media center in het blauwe scherm en zegt dat er geen tuner beschikbaar is om aan de huidige aanvraag te voldoen. In apparaatbeheer zijn ook de 2 tuners van floppy DTV (DVB-C) weg. De enige manier om weer TV tekrijgen is om de firewire aansluiting (beide tunerkaarten) even uit en in de firewire poort te doen. Dan gaat het weer een tijd goed en vallen ze na random tijd weer weg. Ik heb dit probleem in anderhalf jaar tijd tot een maand of 1 a 2 terug NOOIT eerder gehad.
De tip van Nico haalt ook niets uit... is dit eventueel een gevolg van een update van miscrosoft?
Gezien het feit dat er meerdere mensen zijn die last hebben van dit probleem en het feit dat mijn mediacenter nooit verplaatst wordt en doordat het weer werkt na uit ein steken van de stekker sluit ik een fysiek probleem helemaal uit.

Media center... problems problems problems...

Wie-o-wie?
Logged
Mr.K.
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 195


« Reply #13 on: 23 April 2009, 16:05:09 »

Even een update. Ik heb mn htpc inmiddels uit mn meubel gehaald en er bovenop gezet. Verder heb ik express nog niets veranderd; één verandering tegelijk. Hij lijkt het nu al beter te doen. Dus toch misschien temperatuur.....

Wel krijg ik nu vaak even de boodschap 'service gecodeerd' (uit mn hoofd), maar die verdwijnt soms na een paar tellen en soms moet ik even heen en weer zappen.. Dit is ook wat vaag, want daar had ik oorspronkelijk geen last van.

Verder heb ik de stand-by tool even gedeïnstalleerd. Even kijken of dat wat uitmaakt.

Naast dit probleem was mijn Blu-Ray Drive dood gegaan, dus ik heb tijdelijk even mn dvd-drive erin gezet. Geen idee of die er wat mee te maken had. Ik krijg van het weekend een nieuwe.



Logged

A
sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #14 on: 27 April 2009, 19:41:41 »

Ik heb ook een update... na wat S40 contactspray in de Firewirestekker te hebben gesproten is het STUKKEN beter geworden... Nog niet helemaal weg maar dit was wel onderdeel van het probleem. Het is nu nog maar 2 keer gebeurt na de spray zo'n 4 weken geleden te hebben gespoten. Nu lijkt het op een software-rest probleem... under investigation.
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #15 on: 27 April 2009, 20:21:26 »

Ik heb zelf het probleem niet, maar kwam dit toevallig tegen:
http://forum.team-mediaportal.com/general-development-no-feature-request-here-48/firedtv-firewire-ieee-1394-driver-update-vista-32-64-a-54078/

Dit een een zelfgemaakte firewire driver, die problemen zou moeten voorkomen.
Misschien is dit de oplossing voor jullie.

Succes!
Logged

D
Mr.K.
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 195


« Reply #16 on: 5 June 2009, 10:12:02 »

Weer een update.

M'n htpc-tje heeft weken naast m'n tv, buiten mn meubel gestaan. Ik heb alles een keer los gehad en weer op precies dezelfde manier in elkaar gestoken.
Ik heb geen problemen meer gehad. Het enige belangrijke verschil zou de temperatuur kunnen zijn, dus ik ben eens met een föhn aan de gang gegaan.
Ik heb de boel tot zo een 60C opgestookt en alles blijft gewoon draaien.

Hierna heb ik de boel maar weer netjes op z'n plek in het meubel gezet. Daar staat 'ie inmiddels ook al weer even en ik heb geen problemen meer gehad...
Toch liep de temperatuur in mijn meubel op richting de 40C (vooral door mn receiver).

Wat zou het probleem geweest kunnen zijn?
Slechte contacten van mn firewire?

Ik hoop in ieder geval dat de boel nu zo blijft werken..

gr,
K.
Logged

A
sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #17 on: 5 June 2009, 10:17:05 »

UPDATE:

Sinds maanden GEEN problemen meer gehad. Ik denk toch dat de connectoren van de Floppy-DTV niet verguld genoeg zijn ;-). In ieder geval raad ik iedereen aan om bij dit soort problemen de fysieke aansluitingen ged te controleren en waar nodig in te spuiten met contactspray.
Logged
Humpf
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #18 on: 14 June 2009, 22:35:21 »

Hallo,

Zijn jullie al verder gekomen met dit probleem?

Ik heb namelijk ongeveer hetzelfde. Zo nu en dan onderbreekt het signaal. Beeld helemaal weg. Opnames stoppen.

Ik heb al verschillende oplossingen geprobeerd. Andere firewire kaart (TI), firmware en drivers up- en downgraden. Overige hardware uitwisselen. Extra koeling. Maar niets helpt.

Ook digital everywhere kan mij niet verder helpen.....

Iemand nog tips??
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #19 on: 15 June 2009, 02:24:01 »

je moet de ieee 1394 driver nemen, niet de ti

werkt bij mij perfekt!

succes.

Gr. E
Logged
Humpf
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #20 on: 17 June 2009, 21:13:44 »

Ik kan kiezen uit:
OHCI Complliant IEEE 1394 Host controller
Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller

Heb gister de eerste geprobeerd maar zonder goed resultaat.
Net weer omgezet naar de tweede (TI) maar daar stond hij eerst volgens mij ook op. Toch even testen.

Wat is eigenlijk het verschil tussen beide? Beide geven namelijk wel als leverancier van het stuurprogramma Microsoft aan.
Logged
Humpf
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #21 on: 18 June 2009, 21:49:25 »

Ook geen succes.

Ik ga nu de hotfix van die deense meneer proberen (zie post doornjoostje)

Laatste strohalm zo'n beetje  Sad
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #22 on: 20 June 2009, 23:10:57 »

Ik kan kiezen uit:
OHCI Complliant IEEE 1394 Host controller
Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller

Heb gister de eerste geprobeerd maar zonder goed resultaat.
Net weer omgezet naar de tweede (TI) maar daar stond hij eerst volgens mij ook op. Toch even testen.

Wat is eigenlijk het verschil tussen beide? Beide geven namelijk wel als leverancier van het stuurprogramma Microsoft aan.

Zal welweer 'n stomme vraag zijn van mij; heb je ook opnieuw opgestart tussendoor?
bij voor zover ik weet werkt het écht bij iedereen (ook bij mij).


Gr.E
Logged
Humpf
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #23 on: 22 June 2009, 21:44:23 »

Nee hoor, geen stomme vraag.

Maar dat heb ik wel gedaan. Windows stelt het zelf ook voor, en dat negeer ik eigenlijk nooit.

Maar ik ben wel weer een stapje verder. Ik heb nu de floppy dtv op mijn desktop PC met XP aangesloten en daar ontstaat het zelfde probleem. Ik begin dus nu aan mijn hardware te twijfelen.

Woont er wellicht iemand in Hoogezand of omgeving die mijn CAM module even in zijn systeem kan testen?
Logged
Samz
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 43


« Reply #24 on: 23 June 2009, 16:37:16 »


Ik had precies hetzelfde, support ticket aangemaakt en volgens FiredTV was de FireWire kabel niet goed meer. Gratis nieuwe kabel ontvangen en sindsdien geen problemen meer. Kaart was is anderhalf jaar oud maar FiredTV maakte geen probleem met de garantie.
Logged
Humpf
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #25 on: 23 June 2009, 20:53:37 »

Ik heb een sterk vermoeden dat de CAM module de problemen veroorzaakt omdat zonder de CAM module Ned 1 wel goed werkt zonder wegvallen.

Maar ik heb toch voor de zekerheid even een FireWire kabeltje geregeld. Ga ik morgen testen.

Ondertussen blijft mijn vraag wel staan om de CAM module ergens te kunnen testen.

Dus zijn er mensen uit de provincie Groningen, bij voorkeur Hoogezand of omgeving, die mijn CAM module zou kunnen testen door hem simpelweg een avondje in zijn systeem te laten draaien? Laat het even weten.
Logged
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #26 on: 24 June 2009, 14:27:49 »

Voor die CAM loop je toch zo even een satelliet winkel binnen.
Er zit overigens in groningen een zeer goede astrasat al jaren klant daar voor de business maar voor de consument hebben ze ook een winkel.
Logged
Humpf
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #27 on: 24 June 2009, 21:31:44 »

Probleem is dat het systeem slechts af en toe uitvalt. Dan moeten ze hem echt een dagje in een systeem laten draaien.

Daarbij is het het mooiste als iemand ook een floppy dtv heeft, want dan kan ik die evt ook uitwisselen als de CAM wel goed blijkt.

Maar als er zich niemand meld uit de provincie groningen, dan ga ik zeker even bij ze langs
Logged
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #28 on: 24 June 2009, 22:16:07 »

Ook hun verkopen floppydtv's.
Even wat anders welke CAM gebruik je eigenlijk?
Niet alle CAM's werken zomaar in een floppyDTV met de huidige SECA3 smartcard

Uh ga er even vanuit dat je een schotel hebt maar als het een cable versie hebt dan moet je eens kijken welke firmware in je CAM zit.
Bij gebruik van TV Pack 2008 MOET je ook je firmware bijwerken naar de laatste versie.
« Last Edit: 24 June 2009, 22:18:55 by Multi Media PC » Logged
Humpf
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #29 on: 24 June 2009, 22:32:56 »

Ik heb de kabel versie (DVB-C).

Ik gebruik de Alphacrypt. Versie had ik al gecontroleerd. Was 3.19 geloof ik. De nieuwste in elk geval.

Maar ik heb de floppy dtv ook al getest met mijn Desktop PC zonder Mediacenter software, gewoon met fireDTV viewer. Zelfde probleem.

Zit dus in de hardware of in het Ziggo-signaal. Ik zie op diverse forums dat dit vaker voorkomt het laatste halfjaar.
Daarom houd ik een "algemeen signaal probleem" nog even als optie.

Maar als ik nou zeker weet dat het in de hardware zit is het gewoon een kwestie van nieuwe kopen. Maar als het achteraf toch het signaal is, dan is het zonde van het geld.
Logged
pauldewit
Standaard
**

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 48


« Reply #30 on: 19 July 2009, 15:57:39 »

Weer even een update.
Sinds de laatste keer dat de tuners weer eens wegvielen heb ik de ene tuner via de interne 1394 connector aangesloten en de andere via de externe connector. Sinds 2 weken valt er nu zo nu en dan 1 tuner weg (de gene die via de externe connector aangeloten zit). Door de connector los te halen en weer aan te sluiten komt de tuner weer meteen terug. Echter helpt dit dan voor een paar dagen.
Door het apart aansluiten van de tuners valt er dus maar 1 tuner weg en niet 2 tegelijk. Maar wat hebben we nu geleerd?

Nu heb ik de tuners weer doorgelust en zal het naar alle waarscheinlijkheid weer een paar maanden werken.
Ik houd jullie op de hoogte.

Heeft iemand inmiddels al een oplossing gevonden?

Groeten,

Paul
Logged

Gygabyte MA69GM-S2H + BE2400 + MCE 2005
MrKoen
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #31 on: 27 December 2009, 12:36:04 »

Ik heb hier exact hetzelfde probleem. Zeer frustrerend. Ik gebruik een enkele FireDTV tuner met een CAM kaart voor DBV-C onder Windows 7 Ultimate x64. Dit alles op een Asus A8N SLI Premium moederbord. Alles bijgewerkt naar de laatste versies. Het probleem doet zich bij mij overigens alleen voor na het uit standby komen van het systeem en dan ook nog eens niet altijd. Ik kan geen consistentie vinden in wanneer wel en wanneer niet (bijv. standby gaan met MCE nog aan). Ik gebruik de MCE StandBy tool. Verschillende instellingen geprobeerd. Zonder soelaas. Heb ook al tig keer die firewire driver omgewisseld (+reboot). Ook dat maakt niets uit hier. Ik had de kaart eerst via de interne firewire connector aangesloten op het moederbord. Plotseling wilde dat niet meer werken. Wat ik ook deed, de kaart werd niet meer herkend. Toen extern via de externe firewire aansluiting aangesloten op achter op het moederbord. Nu werkt het weer, maar weer regelmatig met de "No tuner found" na het uit standby komen. Enige "geluk" wat ik heb is dat na een reboot van het systeem de kaart altijd wel weer werkt. Dus er is een workaround, maar wel heel irritant om steeds te moeten rebooten en steeds te moeten merken dat je opnames niet gelukt zijn door de no tuner found error.

Ik ga de tips voor een andere firewire kabel maar eens proberen. Mocht iemand in de tussentijd nog meer te weten zijn gekomen, hoor ik het graag!
Logged
sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #32 on: 28 December 2009, 18:50:18 »

Ja, hier GEEN problemen meer door eenvoudig weg de firewire stekker met contactspray in te spuiten en de er een "paar keer" in en uit te doen.

Helemaal weg...
Logged
Pages: 1 2 3 [All]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!