Forum Wiki SponsorShop
7 October 2022, 10:19:32 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2] 3  All   Go Down
  Print  
Author Topic: 1dtv signaal 1 niet  (Read 13167 times)
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #15 on: 15 March 2009, 19:46:39 »

in de viewer staat met welke kaart hij scant (idd met t )  laugh


Weer wat bijgeleerd smile
Was niet mijn bedoeling te zeer te vallen over die d/t fout. De aanhalings tekens bedoelde ik meer om aan te geven dat "scannen" zijn ding is, los van kaart 1 of 2. En dat is dus ook nog eens onjuist Wink

En je hebt nu twee vermeldingen in de Support tool. En in de FireDTV viewer geen beeld?
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
frank beuker
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 27


« Reply #16 on: 15 March 2009, 20:14:06 »

wel twee vermeldingen maar geen signaal
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #17 on: 15 March 2009, 20:39:33 »

Sorry, dat ik er over doorzeur..
wel twee vermeldingen maar geen signaal
Hij geeft in de FireDTV support tool inderdaad signal 0%

Maar houdt dat ook in, dat wanneer je de FireDTV viewer opstart en daar afstemt op een zender je ook geen beeld hebt? En stel dat je dan wel beeld hebt en je refresht je FireDTV support tool, staat er dan nog bij beide signal 0%?
Logged
frank beuker
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 27


« Reply #18 on: 15 March 2009, 20:49:58 »

maakt niet uit  biggrin maar als ik de kabel uit de rechter (nummer2) haal dan heb ik geen tv meer
ik moet nog even de videodriver updaten ,zit nu m'n laptop en heb je bestand hierop even binnengehaald
heb de installatie het zelfde gedaan moet alleen nog even de nit tool draaien voor de transponderlijst
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #19 on: 15 March 2009, 20:54:50 »

Ik heb overigens het idee dat die NIT tool mij niet de transponderlijst geeft die ik moet hebben...
Logged
frank beuker
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 27


« Reply #20 on: 15 March 2009, 21:03:01 »

volgens mij wel maar je moet ze aanvinken omdat je zenders welke gecodeerd zijn niet in je standaard lijst verschijnen
instellingen-gids-en dan volgens mij kanalen toevoegen daar staan ze dan bij
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #21 on: 15 March 2009, 21:18:22 »

Euh...moeten ze niet gewoon bij het scannen naar zenders in WMC naar voren komen? Haha! Zou wel zot zijn als DAT hetgeen is wat ik verkeerd gedaan heb! smile
Logged
frank beuker
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 27


« Reply #22 on: 15 March 2009, 21:23:45 »

staat overal beschreven ook in de handleiding van de dtv
komt omdat het geen gratis kanalen zijn en de een decoder nodig hebt
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #23 on: 15 March 2009, 21:27:22 »

Je hebt gelijk! Ik heb de handleiding er nog eens op nageslagen en ik heb daar volledig overheen gelezen!

Ik ben op het moment Windows 7 opnieuw aan het installeren, dus ik zal eens kijken!
Logged
frank beuker
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 27


« Reply #24 on: 15 March 2009, 21:35:10 »

succes  biggrin
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #25 on: 15 March 2009, 23:13:28 »

Toch maar weer Vista erop zetten...

Windows 7 gaf na het scannen helemaal 0 resultaat.

FireDTV viewer gaf wel weer beeld...
Logged
frank beuker
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 27


« Reply #26 on: 15 March 2009, 23:22:04 »

ik ga morgen weer verder
mzzl
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #27 on: 16 March 2009, 00:19:37 »

Dat was het inderdaad wel voor mij. Thanks!
Logged
frank beuker
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 27


« Reply #28 on: 16 March 2009, 20:25:49 »

ik heb op aanraden van een vriend van mij de ene kaart die beeld gaf even afgekoppeld en daarna weer opgestart ....geen beeld
even naar gids kanalen bewerken stonden alle kanalen uit alles aan gezet en toen beeld dus kaart niet kapot
nu alles weer aangesloten zenders laten zoeken en nu even proberen of ze alle twee werken

Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #29 on: 16 March 2009, 21:01:49 »

Dat is inderdaad wellicht een goede manier!
Logged
Pages: 1 [2] 3  All   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!