Forum Wiki SponsorShop
6 December 2022, 21:28:16 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]  All   Go Down
  Print  
Author Topic: HD op FloppyDTV  (Read 13841 times)
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #15 on: 21 March 2009, 14:20:46 »

Quote
Neem anders even hier een kijkje. Misschien maak je ergens anders een foutje.
Yep, je had gelijk ik maakte ergens anders een foutje.

Het antwoord stond er niet vermeld, maar je gaat soms ergens op een andere manier over nadenken.

Zo schoot mij te binnen:
Ik was wel eigenaar van het (nwe)bestand maar niet van de oorspronkelijke .dll (noemen wij thuis gewoon lomp).

Maar.....inmiddels dus gelukt.

(lukt mij niet om er een afbeelding van toe te voegen, hoe werkt dat eigenlijk???)

Oude .dll .bak achter gezet.
Nwe .dll op dezelfde plaats geplakt.
Pc opnieuw opgestart (en nog ff gechecked of alles er nog stond)


Gescand naar meer kanalen.

Helaas niet het gewenste resultaat.
Alleen eurosport HD (wel geluid geen beeld) maar dat was al zo!
Geen Film1 HD.

Beide zenders werken wl in FireDTV viewer.

Ik zal dus ongetwijfeld weer iets verkeerd doen......maar wat?

Het enige dat ik nog kan bedenken is een volledige nwe kanalenscan.
Maar voordat ik weer een behoorlijke tijd bezig ben alles weer op z'n plaats te zetten zou het handig zijn als iemand mijn kan vertellen of dit noodzakelijk is.

Bvd.

Gr. E
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #16 on: 24 March 2009, 02:14:53 »

Quote
Neem anders even hier een kijkje.

Schiet mij eventueel nog een andere mogelijheid te binnen.

Ik heb de nwe .DLL van de hier boven vermelde link geplukt.
Ik heb daar de link van de eerste pagina gebruikt.
Heb nog wel even naar de datum van het door mij gedownloade bestand gekeken.
Deze datum was later dan de datum van de orginele post.
Dus meem (nam) ik aan dat de link is geupdate.

Of was een andere link beter geweest??
Als dat zo is, kan iemand dan svp doorgeven welke?

Alvast dank.

Gr.E

P.S.
Kan iemand uitleggen hoe ik afbeeldingen in een post moet toevoegen?
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #17 on: 7 April 2009, 04:46:41 »

?? Niemand??

Gr. E
Logged
kaajee
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 7
Offline Offline

Posts: 2268



« Reply #18 on: 7 April 2009, 10:01:28 »

Dat kan (geloof ik) nog niet lekker of helemaal niet.
Je moet ze dan dus elders hosten en dan middels een plaatjes url/verwijzing de plaatjes embedden in je post.
(2e knopje van links onderste rij, naast 'wereldbolletje')
Ik gebruik daar m'n interent provider account/web ruimte voor maar er zijn ook zat gratis (reclame pop ups) diensten voor.
ImageShack  bijvoorbeeld.
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #19 on: 18 April 2009, 02:21:21 »

Tnx kaajee. gaat voor mij dus voorlopig geen plaatjes worden.

Misschien iemand ook nog een reactie op de eigenlijke vraag?

Gr.E
Logged
rdr
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #20 on: 19 May 2009, 18:04:54 »

Nergens in je verhaal zie ik dat je de nieuwe DLL hebt geregistreerd met 'regsvr32 msdtvvdec.dll'. Heb je dit gedaan? Met de '-u' verwijder je de registratie en zonder de '-u' voer je de nieuwe registratie uit. Hierbij moet je wel een bevestigingsbericht te zien krijgen.
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #21 on: 19 May 2009, 23:35:09 »

Nergens in je verhaal zie ik dat je de nieuwe DLL hebt geregistreerd met 'regsvr32 msdtvvdec.dll'. Heb je dit gedaan? Met de '-u' verwijder je de registratie en zonder de '-u' voer je de nieuwe registratie uit. Hierbij moet je wel een bevestigingsbericht te zien krijgen.

Sorry, had het natuurlijk even moeten melden.
Ik gebruik inmiddels naar volle tevredenheid W7 RC.
Dus is het hele DLL verhaal niet meer vasn toepassing.

Maar evengoed bedankt voor je reactie.
En ik zal beter opletten met het afronden van vragren.

Gr. E
Logged
Pages: 1 [2]  All   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!