Forum Wiki SponsorShop
2 December 2022, 11:35:24 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 [All]   Go Down
  Print  
Author Topic: HD op FloppyDTV  (Read 13832 times)
rbreggen
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 4


« on: 15 March 2009, 13:49:48 »

Hallo,
Ik zit bij ZIGGO digitaal. Alles werkt naar behoren op mijn zelfgebouwde HT-PC (volgens Nov08 BestBuyGuide van Tweaker.net).
Heb ook het HD pakket bij Ziggo en het vervelende is dat alleen DiscoveryHD goed kan ontvangen - alle andere (Nat Geogr etc) komen corrupt door. Het beeld is slechts een paar vegen (verticaal en horizontaal) die eens per seconde veranderen wacko. Het geluid is de eerste paar seconden OK, daarna is het weg.

iemand enig idee? nogmaals: DiscoveryHD is prima
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #1 on: 15 March 2009, 14:58:33 »

Hallo,
Ik zit bij ZIGGO digitaal. Alles werkt naar behoren op mijn zelfgebouwde HT-PC (volgens Nov08 BestBuyGuide van Tweaker.net).
Heb ook het HD pakket bij Ziggo en het vervelende is dat alleen DiscoveryHD goed kan ontvangen - alle andere (Nat Geogr etc) komen corrupt door. Het beeld is slechts een paar vegen (verticaal en horizontaal) die eens per seconde veranderen wacko. Het geluid is de eerste paar seconden OK, daarna is het weg.

iemand enig idee? nogmaals: DiscoveryHD is prima

Yep, jij gebruikt vista.
Met vista kun je alleen MPEG HD streams ontvangen.
Discovery channel is MPEG HD, de rest H.264, dit kan niet.

Gaat wel mogelijk zijn in de windows 7 versie.
Kan ook met Vista TV Pack 2008 met hack, zoek maar even na op het forum hier.
Logged

D
rbreggen
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 4


« Reply #2 on: 15 March 2009, 22:09:18 »

Heb nu de nieuwe MSDTVVDEC.DLL van 1,569KB dd 18sep2008 geinstalleerd volgens de instructies van: http://thegreenbutton.com/forums/thread/288601.aspx

maar helaas: precies hetzelfde probleem. Alles werkt inclusief DiscoveryHD maar rest van HDs niet...

is er nog een nieuwere/andere versie van deze DLL?
Of heb ik een verkeerde hack?  cry
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #3 on: 16 March 2009, 10:55:22 »

Je kunt windows 7 proberen....
Hiervoor is geen hacj meer nodig...
Logged

D
rbreggen
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 4


« Reply #4 on: 17 March 2009, 18:23:27 »

Windows 7?
Hmmm... zit al een tijdje ISOhunt in de gaten te houden voor een goede torrent, maar het loopt nog niet storm - tenzij je het op VMware wilt draaien...

Ik blijf het vreemd vinden waarom dit Hack het bij mij niet doet  dry
zou ik toch eigenlijk liever hebben - much simpler!
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #5 on: 17 March 2009, 19:15:29 »

Windows 7?
Hmmm... zit al een tijdje ISOhunt in de gaten te houden voor een goede torrent, maar het loopt nog niet storm - tenzij je het op VMware wilt draaien...

Ik blijf het vreemd vinden waarom dit Hack het bij mij niet doet  dry
zou ik toch eigenlijk liever hebben - much simpler!

Ik kan je er niet verder mee helpen, er zijn wel anderen die het draaiend hebben.
Verder geen verwijzingen van illegale praktijken op dit forum, maak je gaan vrienden mee.
Logged

D
rbreggen
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 4


« Reply #6 on: 18 March 2009, 09:17:45 »

Goed punt!   bonk
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #7 on: 19 March 2009, 13:08:20 »

Quote
Heb nu de nieuwe MSDTVVDEC.DLL van 1,569KB dd 18sep2008 geinstalleerd volgens de instructies van: http://thegreenbutton.com/forums/thread/288601.aspx

Hallo Allemaal,

Ik heb inmiddels al een tijdje TVPack 2008 draaien en dat bevalt helemaal.

Dus tijd voor de volgende stap; HD.

Ik probeer de .DLL hack te installeren maar krijg het niet voor mekaar.

1) ]Ik ben eigenaar van het bestand (staat aangevinkt)
2) Ik heb volledig beheer volledig beheer over het bedstand (ook aangevinkt)

en dan gaat het fout.
3) Ik ga naar bureauass. voer als admin. oprachtprompt uit.
    Deze opent dan op C:\ Windows\system32> , ik  kopieer daar "regsvr32 -u msdtvvdec.dll" (zonder de " ") achter en [enter].
    Ik doe bewust kopieren om evt. typefouten, onduidelijke spaties, verkeerde -_ te vermijden.
    De enige reactie is dat de prompt weer C:\ Windows\system32> wordt.
    Ik kan dus de .dll niet veranderen in .dll.bak.

kan iemand mij uitleggen wat ik verkeerd doe?


Logged
FlodNar
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 144



« Reply #8 on: 19 March 2009, 13:28:44 »

Heb je de cmd prompt als admin gestart? UAC uitzetten kan ook.
Logged

Asus P5QL-E, Core2Duo E6600, 4GB PC6400, Samsung Sata II 2x500GB, Asus GForce 7300 GT 256MB Silent, 2x FloppyDTV, Vista Home Premium 64bit + TV Pack 2008, Logitech Z5500, LG 30" LCD
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #9 on: 19 March 2009, 13:44:54 »

Quote
Heb je de cmd prompt als admin gestart? UAC uitzetten kan ook.

KAN ook of MOET ook??

Gr. E
Logged
FlodNar
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 144



« Reply #10 on: 19 March 2009, 14:29:06 »

Als je met rechten op bestanden wilt spelen, dan MOET je volledige rechten hebben. Dat kan door cmd prompt als admin te starten of door (tijdelijk) UAC uit te zetten.
Logged

Asus P5QL-E, Core2Duo E6600, 4GB PC6400, Samsung Sata II 2x500GB, Asus GForce 7300 GT 256MB Silent, 2x FloppyDTV, Vista Home Premium 64bit + TV Pack 2008, Logitech Z5500, LG 30" LCD
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #11 on: 19 March 2009, 17:58:55 »

@FlodNar,
Dank voor je snelle reactie

Quote
Als je met rechten op bestanden wilt spelen, dan MOET je volledige rechten hebben. Dat kan door cmd prompt als admin te starten of door (tijdelijk) UAC uit te zetten.

Dus ben ik weer aan de slag gegaan, maar met weinig resultaat.

Als ik uac heb AANstaan en ik start promt normaal krijg ik C:\Users\MCE> ,en als ik opstart als admin krijg ik C:\ Windows\system32>
Als ik uac UITzet krijg ik zowel bij normaal uitvoeren als bij als admin uitvoeren C:\Users\MCE>

Echter in ALLE vier de hiervoven vermelde gevallen levert de toevoeging "regsvr32 -u msdtvvdec.dll" (zonder de " ") achter en [enter].geen zichtbaar resultaat op.
En krijg ik de zelfde prompt weer rerug!!

Dus helaas weer de vraag wat doe ik fout/ snap ik niet?Huh??

Logged
FlodNar
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 144



« Reply #12 on: 19 March 2009, 20:28:57 »

Je krijgt inderdaad dezelfde prompt terug. Maar ik kreeg ook een popup van een windowsvenster met daarin de mededeling dat de registratie geslaagd is. Heb je die niet ergens (achter) gezien?

Ook als Regsvr32 de betreffende dll niet kan vinden, wordt daar melding van gemaakt in een popup. Probeer maar eens uit voor de gein. Geef een niet bestaande dll op, bijvoorbeeld rrrrrrrrrr.dll. Dit kan je staffeloos doen, omdat het systeem dit bestand toch niet kan vinden.

Als ik uac UITzet krijg ik zowel bij normaal uitvoeren als bij als admin uitvoeren C:\Users\MCE>

Er is ook geen verschil meer tussen gewoon starten en als admin starten. Volgens mij kan je ook vanuit de users\mce folder gewoon de dll registreren, maar anders kan je altijd zelf nog naar system32 navigeren (cd \windows\system32).
Logged

Asus P5QL-E, Core2Duo E6600, 4GB PC6400, Samsung Sata II 2x500GB, Asus GForce 7300 GT 256MB Silent, 2x FloppyDTV, Vista Home Premium 64bit + TV Pack 2008, Logitech Z5500, LG 30" LCD
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #13 on: 20 March 2009, 00:18:33 »

Wederom bedankt voor de reactie,

Maar ik snap er nog steeds niets van!!

Als admin prompt opgestart,(dus system32>)
Als ik volgens jou voorbeeld rrrrr.dll in type krijg ik een melding IN het dos sherm (geen aparte pop-up) [wordt niet herkend als interne of externe opdracht, programma of batchbestand].

Als ik regsvr32 -u msdtvvdec.cll(begon als type fout) ingeef krijg ik wel een pop-up venster met de melding [kan module msdtvvdec.cll niet laden].
(omdat ie het kan vinden) logisch dus!



Als ik de juiste benaming invoer (dus regsvr32 -u msdtvvdec.dll) komt er echter GEEN pop-up venster of wat dan ook!


Dus tijd voor even een andere gedachtengang.

vergis ik me of zou ik in de verkenner (met verborgen bestanden tonen aan) via computer-->Windows --> het bestand msdtvvdec ook tegen moeten komen? dit is nl niet het geval.


Gr. E
Logged
FlodNar
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 144



« Reply #14 on: 20 March 2009, 10:33:27 »

Als admin prompt opgestart,(dus system32>)
Als ik volgens jou voorbeeld rrrrr.dll in type krijg ik een melding IN het dos sherm (geen aparte pop-up) [wordt niet herkend als interne of externe opdracht, programma of batchbestand].

Als ik regsvr32 -u msdtvvdec.cll(begon als type fout) ingeef krijg ik wel een pop-up venster met de melding [kan module msdtvvdec.cll niet laden].
(omdat ie het kan vinden) logisch dus!

Sorry, dat tweede bedoelde ik ook, maar dan met rrrrrr.dll. Niet los ingetypt. Excuses voor het misverstand.

Als ik de juiste benaming invoer (dus regsvr32 -u msdtvvdec.dll) komt er echter GEEN pop-up venster of wat dan ook!

?? Kan ik niet verklaren. Als ik het bij mij met een willekeurige .dll test dan wel.

vergis ik me of zou ik in de verkenner (met verborgen bestanden tonen aan) via computer-->Windows --> het bestand msdtvvdec ook tegen moeten komen? dit is nl niet het geval.

En je hebt "Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen" en "Extensies voor bekende bestandstypen verbergen" uitstaan?

Neem anders even hier een kijkje. Misschien maak je ergens anders een foutje.

Logged

Asus P5QL-E, Core2Duo E6600, 4GB PC6400, Samsung Sata II 2x500GB, Asus GForce 7300 GT 256MB Silent, 2x FloppyDTV, Vista Home Premium 64bit + TV Pack 2008, Logitech Z5500, LG 30" LCD
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #15 on: 21 March 2009, 14:20:46 »

Quote
Neem anders even hier een kijkje. Misschien maak je ergens anders een foutje.
Yep, je had gelijk ik maakte ergens anders een foutje.

Het antwoord stond er niet vermeld, maar je gaat soms ergens op een andere manier over nadenken.

Zo schoot mij te binnen:
Ik was wel eigenaar van het (nwe)bestand maar niet van de oorspronkelijke .dll (noemen wij thuis gewoon lomp).

Maar.....inmiddels dus gelukt.

(lukt mij niet om er een afbeelding van toe te voegen, hoe werkt dat eigenlijk???)

Oude .dll .bak achter gezet.
Nwe .dll op dezelfde plaats geplakt.
Pc opnieuw opgestart (en nog ff gechecked of alles er nog stond)


Gescand naar meer kanalen.

Helaas niet het gewenste resultaat.
Alleen eurosport HD (wel geluid geen beeld) maar dat was al zo!
Geen Film1 HD.

Beide zenders werken wl in FireDTV viewer.

Ik zal dus ongetwijfeld weer iets verkeerd doen......maar wat?

Het enige dat ik nog kan bedenken is een volledige nwe kanalenscan.
Maar voordat ik weer een behoorlijke tijd bezig ben alles weer op z'n plaats te zetten zou het handig zijn als iemand mijn kan vertellen of dit noodzakelijk is.

Bvd.

Gr. E
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #16 on: 24 March 2009, 02:14:53 »

Quote
Neem anders even hier een kijkje.

Schiet mij eventueel nog een andere mogelijheid te binnen.

Ik heb de nwe .DLL van de hier boven vermelde link geplukt.
Ik heb daar de link van de eerste pagina gebruikt.
Heb nog wel even naar de datum van het door mij gedownloade bestand gekeken.
Deze datum was later dan de datum van de orginele post.
Dus meem (nam) ik aan dat de link is geupdate.

Of was een andere link beter geweest??
Als dat zo is, kan iemand dan svp doorgeven welke?

Alvast dank.

Gr.E

P.S.
Kan iemand uitleggen hoe ik afbeeldingen in een post moet toevoegen?
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #17 on: 7 April 2009, 04:46:41 »

?? Niemand??

Gr. E
Logged
kaajee
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 7
Offline Offline

Posts: 2268



« Reply #18 on: 7 April 2009, 10:01:28 »

Dat kan (geloof ik) nog niet lekker of helemaal niet.
Je moet ze dan dus elders hosten en dan middels een plaatjes url/verwijzing de plaatjes embedden in je post.
(2e knopje van links onderste rij, naast 'wereldbolletje')
Ik gebruik daar m'n interent provider account/web ruimte voor maar er zijn ook zat gratis (reclame pop ups) diensten voor.
ImageShack  bijvoorbeeld.
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #19 on: 18 April 2009, 02:21:21 »

Tnx kaajee. gaat voor mij dus voorlopig geen plaatjes worden.

Misschien iemand ook nog een reactie op de eigenlijke vraag?

Gr.E
Logged
rdr
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #20 on: 19 May 2009, 18:04:54 »

Nergens in je verhaal zie ik dat je de nieuwe DLL hebt geregistreerd met 'regsvr32 msdtvvdec.dll'. Heb je dit gedaan? Met de '-u' verwijder je de registratie en zonder de '-u' voer je de nieuwe registratie uit. Hierbij moet je wel een bevestigingsbericht te zien krijgen.
Logged
gewoon in de kroeg
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 597


WWW
« Reply #21 on: 19 May 2009, 23:35:09 »

Nergens in je verhaal zie ik dat je de nieuwe DLL hebt geregistreerd met 'regsvr32 msdtvvdec.dll'. Heb je dit gedaan? Met de '-u' verwijder je de registratie en zonder de '-u' voer je de nieuwe registratie uit. Hierbij moet je wel een bevestigingsbericht te zien krijgen.

Sorry, had het natuurlijk even moeten melden.
Ik gebruik inmiddels naar volle tevredenheid W7 RC.
Dus is het hele DLL verhaal niet meer vasn toepassing.

Maar evengoed bedankt voor je reactie.
En ik zal beter opletten met het afronden van vragren.

Gr. E
Logged
Pages: 1 2 [All]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!