Forum Wiki SponsorShop
26 June 2022, 19:03:02 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ontbrekende gids (EPG) info  (Read 6296 times)
ajtdl11
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 2


« on: 9 February 2009, 18:09:04 »

Hallo,

Na een hoop gezoek heb ik het opgegeven en wellicht dat het al eerder is gevraagd, maar we zien door de bomen het bos niet meer. We hebben een Vista Ultimate media center draaien met de FloppyDTV/Alphacrypt icm ziggo (5555/Den Haag). Na een transponder file van firedtv.nl gehaald te hebben werkt alles prima. er komen zo'n 260 kanalen binnen dus dat werk allemaal. Het enige wat ik nog mis zijn een hoop guide/gids info van wat kanalen, zoals oa van History,comedy central fam. en meer. Als ik dus ook via de 'change guide listings' wil wijzigen staan deze er ook niet tussen.

Hoe krijg ik deze info beschikbaar of kan ik deze toevoegen? Naar mijn weten moet al deze info automagisch tijdens de postcode invoer beschikbaar komen.
Alvast dank voor het verlossende antwoord..
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
FlodNar
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 144



« Reply #1 on: 10 February 2009, 00:26:35 »

Er is niet voor alle kanalen EPG info beschikbaar. Ik weet niet of dit de meest recente lijst is, maar kijk hier maar eens: http://www.degroeneknop.nl/forum/index.php/topic,2558.msg12098.html#msg12098
Logged

Asus P5QL-E, Core2Duo E6600, 4GB PC6400, Samsung Sata II 2x500GB, Asus GForce 7300 GT 256MB Silent, 2x FloppyDTV, Vista Home Premium 64bit + TV Pack 2008, Logitech Z5500, LG 30" LCD
ajtdl11
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #2 on: 10 February 2009, 16:24:04 »

Ok bedankt, ik zal daar even een overzicht posten welke EPG's missen. Ik zou zeggen dat alle EPGs wel beschikbaar zouden moeten zijn als je voor "Digitale terrestriele nog niet in kaart gebracht" zou kiezen. Andere zouden dit probleem dan ook moeten hebben aangezien je niet van de postcode afhankelijk bent.
Logged
kaajee
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 7
Offline Offline

Posts: 2268



« Reply #3 on: 10 February 2009, 23:10:04 »

Ja, dat zou je wellicht wel (willen) zeggen, alleen als Microsoft en/of haar toe-leverancier van EPG gegevens gewoon geen gegevens heeft of geeft voor bepaalde kanalen, bijv. History,comedy central fam. Dan is er dus gewoon geen info en kun je hoog en laag springen maar zul je die EPG info dus nooit te zien krijgen.

(Tenzij je zelf de gidsgegevens van deze zenders intypt/overneemt en ze opstuurt naar MS zodat die ze weer toe kan voegen........)
Logged
Jeroen1980
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 59


« Reply #4 on: 11 February 2009, 21:25:28 »

Ik heb sinds gisteren maar 140 kanalen in mijn MCE. Dit waren er 260. Ik had een nieuwe scan gedaan om de eredivisie kanalen toe te voegen waar ik een abonnement op heb. Maar nu ben ik dus een aantal kanalen kwijt. Waaronder RTL 8, TV Oost en de Eredivisie kanalen

Ik heb een scan gemaakt met de postcode 1111 AA. Kabel leverancier is Ziggo Twente. Verder heb ik TVpack 2008 geinstalleerd. Wie heeft er een oplossing.
Logged
ReneM
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 98


« Reply #5 on: 11 February 2009, 22:43:06 »

Nog een keer scannen?? Vorige week heb ik mijn Media Center opnieuw geinstalleerd en de eerste keer scannen leverde maar iets van 120 kanalen op. Een tweede keer waren het er 256, ook in Twente overigens.
Logged

Medion MD8828|Core 2 Duo E6750|Realtek HD Audio-SPDIF|2 GB DDR2|1TB Samsung|NVidia 8600GS 256MB-HDMI
LG Blu-Ray/HD-DVD|Vista Premium + TVPack 2008|Toshiba 37" Full-HD|Logitech Z-5500|3x Floppy DVB-C
Jeroen1980
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 59


« Reply #6 on: 22 February 2009, 14:59:33 »

Wat voor postcode heb je gebruikt. Je eigen of 1111 AA. Vindt er nu 140 maar nog steeds geen tv oost rtl8 en de eredivisie kanalen. Ik scan met mijn eigen postcode
Logged
FlodNar
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 144



« Reply #7 on: 22 February 2009, 15:38:20 »

Wat voor postcode heb je gebruikt. Je eigen of 1111 AA. Vindt er nu 140 maar nog steeds geen tv oost rtl8 en de eredivisie kanalen. Ik scan met mijn eigen postcode

Dit klinkt als incomplete transponderlijst...
Logged

Asus P5QL-E, Core2Duo E6600, 4GB PC6400, Samsung Sata II 2x500GB, Asus GForce 7300 GT 256MB Silent, 2x FloppyDTV, Vista Home Premium 64bit + TV Pack 2008, Logitech Z5500, LG 30" LCD
ReneM
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 98


« Reply #8 on: 22 February 2009, 16:36:14 »

Wat voor postcode heb je gebruikt. Je eigen of 1111 AA. Vindt er nu 140 maar nog steeds geen tv oost rtl8 en de eredivisie kanalen. Ik scan met mijn eigen postcode

Ik denk dat ik mijn eigen postcode heb ingevuld maar dat moet volgens mij niets uitmaken. Wel heb ik de NIT Scanner gebruikt, daarbij moet je wel je kabelnetwerk opgeven.
Logged

Medion MD8828|Core 2 Duo E6750|Realtek HD Audio-SPDIF|2 GB DDR2|1TB Samsung|NVidia 8600GS 256MB-HDMI
LG Blu-Ray/HD-DVD|Vista Premium + TVPack 2008|Toshiba 37" Full-HD|Logitech Z-5500|3x Floppy DVB-C
Jeroen1980
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 59


« Reply #9 on: 22 February 2009, 19:14:54 »

Het was inderdaad een inclompete transponderlijst. Met behulp van de NIT Scanner en code NIT 9001 is het gelukt om alle kanalen weer zichtbaar te krijgen. Eredivisie kanalen doen het ook. Bedankt voor de hulp.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!