Forum Wiki SponsorShop
19 July 2018, 00:28:08 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Groene knop op AB werkt niet meer  (Read 2590 times)
edjil
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 1


« on: 29 January 2009, 13:35:38 »

Hallo,
Ik ben in het bezit van een HP pavilion 6730ed met bijbehorende afstandbediening voor Media center.
Ik kon altijd via de Groene Knop media center starten, de laatste tijd lukt dit niet meer. Handmatig kan ik op de pc wel media center starten en daarna bedienen met de afstand bediening.
Is er iemand met dezelfde problemen of weet iemand wat ik hier aan kan doen? biggrin
Gr Edjil
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
McMeller
Guest
« Reply #1 on: 25 May 2009, 15:58:57 »

Ik had pas wel opeens dat ik op mijn Extenders die knop niet meer kon gebruiken.
Aangezien ik dit al eerder had meegemaakt, ging ik ervan uit dat dit probleem zichzelf
zou oplossen. Dat was namelijk die eerdere keer ook zo. En zo geschiedde, ongeveer
een week later werkte hij weer op beide Extenders. Geen idee wat de oorzaak is...
Logged
Pascal-
Guru
*****

Karma: -12
Offline Offline

Posts: 987


« Reply #2 on: 25 May 2009, 16:08:06 »

Kun je binnen MCE wel op de groene knop drukken en keer je dan terug in het hoofdscherm?
Zo nee dan kan je knop zelf natuurlijk ook stuk zijn.
Ik ken de HP versies niet maar je zou de interne of externe usb aansluiting voor de ontvanger ook los kunnen halen en deze op een andere poort aansluiten of in je hardware profiel de gehele Ehome reciever bij USB deinstalleren en de pc herstarten.
Dan vind ie hem vanzelf wel weer.
Logged
McMeller
Guest
« Reply #3 on: 25 May 2009, 16:11:11 »

Wellicht pikt 'ie 'm vanzelf weer op dan, inderdaad.
Het probleem dat ik omschreef lijkt meer softwarematig.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!