Forum Wiki SponsorShop
19 May 2022, 16:25:48 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 3 [All]   Go Down
  Print  
Author Topic: Probleem met firewire kabel van FloppyDVB (DVB-C)  (Read 21020 times)
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« on: 22 May 2008, 11:50:37 »

Ik heb sinds gisteren een super irritant probleem.
Als ik FloppyDVB v1.0.2 (de 3 1/2" versie) doe maakt deze geen contact met de computer.
Ik heb tot laat zitten vogelen en erachter gekomen, dat de kabel, aan de kant van de computer, niet meer zo functioneert, zoals het hoort.
Ik had daarom maar eens even het plastic van de kabel open gemaakt. Daarom zit dus nog een ijzeren omhulsel, dus kan de losse draadjes niet zien.

Weet iemand hier nou een briljante oplossing voor?

Alvast bedankt voor de moeite!
Logged

D
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Juppehup
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 45


« Reply #1 on: 22 May 2008, 17:23:51 »

Weet je zeker dat het de kabel is?
Ik heb namelijk wel eens een probleem dat tie het ook niet meer doet, maar dan wordt hij in apparaatbeheer herkent als een 61883 apparaat en
niet zozeer als de FloppyDTV...
Vrij irritant, maar heb ik nog geen oplossing voor gevonden.
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #2 on: 22 May 2008, 22:01:09 »

Dank voor je reactie.

Als ik met de oude kabel zat te friemelen hoorde ik dat geluidje dat ie werd aangesloten en gelijk erna het geuidje dat ie werd afgesloten.

Ik had 1 goed werkende floppyDVB, die wordt nu ook niet meer herkend. furious3

Snap er steeds minder van.

Windows maar eens opnieuw installeren, even kijken of dat het gewenste effect heeft.

Als ik meer weet.
Logged

D
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #3 on: 22 May 2008, 23:41:04 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ga ze maar opsturen, denk ik.
Weet het anders ook niet.
Logged

D
Colfax
Pro
****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 207


« Reply #4 on: 23 May 2008, 10:06:50 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ga ze maar opsturen, denk ik.
Weet het anders ook niet.

MediaPortal?  Grin
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #5 on: 23 May 2008, 15:00:25 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ga ze maar opsturen, denk ik.
Weet het anders ook niet.

MediaPortal?  Grin

Geen MP fan begrijp ik. Grin

Ik ga ze alle 2 opsturen naar Oostenrijk.
Zit nog net (op een week na) in de garantie.
Dus meer als €11,75 gaat het me niet kosten.

Alleen jammer, dat ik nu analoog moet gaan kijken.
Hopelijk gaat dat allemaal een beetje snel.
Logged

D
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #6 on: 23 May 2008, 15:49:06 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ook al één voor één geprobeerd? Misschien trekt de IEEE-aansluiting het niet met twee kaarten, probeer eerst eens één kaart...

.Nico
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #7 on: 26 May 2008, 12:07:31 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ook al één voor één geprobeerd? Misschien trekt de IEEE-aansluiting het niet met twee kaarten, probeer eerst eens één kaart...

.Nico

Hoi Nico,

Thanks voor je response.
Het heeft 1 jaar lang perfect gewerkt.
Nu doen ze het geen van 2 meer.
Ik heb contact gehad met de TD en ik mag ze opsturen.

Probleem 21-07-2008 aangemeld daar, aankoopdatum 28-07-2007, garantieperiode is 12 maanden. biggrin
Dat scheelt me mooi 340 euro.
Zal wel even geduld moeten hebben, maar ik klaag verder niet.  specool
Logged

D
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #8 on: 11 June 2008, 09:25:05 »

Ze zijn weer onderweg.  biggrin
Dus binnenkort in mijn nieuwe systeem inpassen en we hebben weer goed digitaal beeld. biggrin
Logged

D
sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #9 on: 28 December 2010, 13:54:44 »

En was dit een oplossing? Ik heb ook problemen denk ik met de kabels...
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #10 on: 28 December 2010, 14:39:47 »

.
« Last Edit: 28 December 2010, 14:54:05 by doornjoostje » Logged

D
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #11 on: 28 December 2010, 14:53:47 »

Ik heb zelf ook nog 2 floppyDTVs met problemen, 1 doet het helemaal niet meer (wordt niet meer herkend) en bij 1 stoppen de opnames zomaar ineens.

Ik heb een tijd geleden geprobeerd contact met digitaldevices.de te zoeken
Dit is destijds niet gelukt, ik had het geprobeerd via hun "kontact" pagina.
Dus ik dacht, laat ik eens een telefoonnummer opzoeken en het navragen.
Ik krijg een zeer vriendelijke Duitser aan de telefoon, waarbij ik uitleg wat de problemen zijn, dat ik de producten bij digital everywhere heb gekocht en dat ze al lang uit de garantie zijn.
Hij geeft aan dat ik ze moet opsturen en ze deze dan omwisselen voor nieuwe modellen. Dan zou ik medio Januari de nieuwe ontvangen.
Ik ga het deze week proberen en laat dan wel weten of het me gelukt is.
Je kan het natuurlijk ook zelf proberen.

Gegevens:
Linux4Media GmbH
Zussdorferstrasse 67
D-88271 Wilhelmsdorf

Tel.:+49-(0)7503-9300 0
Logged

D
Chilles
Gemiddeld
***

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 82



« Reply #12 on: 28 December 2010, 16:43:03 »

Check even bij je apparaatbeheer of de firewire driver op "1394 OHCI Compilant Host Controller (oude versie)" staat.
Zoe niet, dan moet je deze even bijwerken. (op pc naar drivers laten zoeken en daar de oude versie selecteren'
Met name dat "oude versie" is een h###### punt bij de FloppyDTV´s.
Logged

sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #13 on: 28 December 2010, 18:47:04 »

Chilles, het heeft altijd op oude versie gestaan bij me anders krijg je andere problemen. Ik weet zeker da thet de kabel is omdat ik 2 floppy dtvs heb en de een perfect werkt en de ander niet. Als ik aan de kabel morrel komt ie terug en verdwijnt ie weer en soms blijft ie even en spingt ie weer weg. Als ik de kabel omruil verplaatst het probleem zich.

Dus de vraag blijft staan: wie weet waar ik een nieuwe firewire floppy dtv kabel kan verkrijgen?
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #14 on: 28 December 2010, 19:48:06 »

Chilles, het heeft altijd op oude versie gestaan bij me anders krijg je andere problemen. Ik weet zeker da thet de kabel is omdat ik 2 floppy dtvs heb en de een perfect werkt en de ander niet. Als ik aan de kabel morrel komt ie terug en verdwijnt ie weer en soms blijft ie even en spingt ie weer weg. Als ik de kabel omruil verplaatst het probleem zich.

Dus de vraag blijft staan: wie weet waar ik een nieuwe firewire floppy dtv kabel kan verkrijgen?

De kabel is een standaard kabel die je bij elke Pc winkel kan kopen.
Logged

D
sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #15 on: 28 December 2010, 19:55:36 »

Doornjoostje. Geen me één link naar een standaard winkel en de kabel waar ze hem verkopen aub.
Logged
Juppehup
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 45


« Reply #16 on: 28 December 2010, 21:37:33 »

Ik ben ook aan het tobben geweest met de firewire van de FloppyDTV.
Heb problemen gehad onder XP, Vista en 7.
Heb diverse dingen geprobeerd; her-installaties, andere besturingssystemen, weer een her-installatie, de firewire drivers veranderd,
losse firewire PCI kaart gekocht, nieuwe firewire kabel gekocht etc etc etc. Wanhopig was ik. Iedere keer ging het even goed en na een paar weken was het gewoon weer foute boel.
"Geen tuner gevonden" en maar weer resetten de boel.
Nu draai ik al enige maanden met 7 en DVB Link en ik moet het mss afkloppen, maar tot nu toe perfect. Ik heb DVB Link zelfs gekocht en ik ben niet zo van het
software kopen zeg maar  Wink
Of dat het echt een software probleem was, ik weet het niet, maar werken doet tie!
Het was zelfs al zo ver dat ik ging twijfelen aan mn geliefde MCE, maar de vonk  wub is terug en het draait als een zonnetje  biggrin
Logged
harryd
Administrator
Guru
*****

Karma: 9
Offline Offline

Posts: 2382



« Reply #17 on: 28 December 2010, 21:58:37 »

Doornjoostje. Geen me één link naar een standaard winkel en de kabel waar ze hem verkopen aub.

Wel via een PM natuurlijk omdat anders het DGKregelement overtreden wordt Wink
Deze berichtendraad verhuis ik naar DigitalEverywhere berichten gebied want hij staat nu in -MCE compatibele hardware uitbreidingen (Extenders ed)-
(2 karma punten eraf  Angry )
« Last Edit: 28 December 2010, 22:00:42 by harryd » Logged

Ik ben een geregistreerd gebruiker van het forum en geniet daardoor van extra functionaliteit ! Heb jij je ook al geregistreerd ? (en zo nee waarom nog niet ?) smile
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #18 on: 29 December 2010, 09:18:20 »

Doornjoostje. Geen me één link naar een standaard winkel en de kabel waar ze hem verkopen aub.

http://www.google.nl/#sclient=psy&hl=nl&q=firewire+kabel+6+6+pins
http://tweakers.net/pricewatch/cat/464/firewire-kabels.html
Opletten, van 6 naar 6 pins.


Doornjoostje. Geen me één link naar een standaard winkel en de kabel waar ze hem verkopen aub.

Wel via een PM natuurlijk omdat anders het DGKregelement overtreden wordt Wink
Deze berichtendraad verhuis ik naar DigitalEverywhere berichten gebied want hij staat nu in -MCE compatibele hardware uitbreidingen (Extenders ed)-
(2 karma punten eraf  Angry )

Ik heb voor het eerst sinds jaren weer eens een positieve karma, na dit draadje.
Ik heb je er 1 terug gegeven. :-)
« Last Edit: 29 December 2010, 09:20:10 by doornjoostje » Logged

D
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #19 on: 29 December 2010, 10:58:21 »

Quote from: doornjoostje
Ik heb voor het eerst sinds jaren weer eens een positieve karma, na dit draadje.
Ik heb je er 1 terug gegeven. :-)


Die heb je aan mij te danken n.a.v. dit topic: http://www.degroeneknop.nl/forum/index.php/topic,4521.msg40788.html#msg40788

 thumbsup  thumbsup

.Nico
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #20 on: 29 December 2010, 12:50:42 »

Quote from: doornjoostje
Ik heb voor het eerst sinds jaren weer eens een positieve karma, na dit draadje.
Ik heb je er 1 terug gegeven. :-)


Die heb je aan mij te danken n.a.v. dit topic: http://www.degroeneknop.nl/forum/index.php/topic,4521.msg40788.html#msg40788

 thumbsup  thumbsup

.Nico

Thx! :-) Nu genoeg over karma's.
Logged

D
sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #21 on: 31 December 2010, 12:21:26 »

DoornJoostje,

de kabel die jij bedoelt is niet de kabel die ik bedoel. Zie foto.



* digital-everywhere-floppydtv-s2ci.jpg (12.18 KB, 250x150 - viewed 515 times.)
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #22 on: 31 December 2010, 16:55:54 »

Er zitten nog 2 andere kabels op.
De voeding kun je gewoon aansluiten met een floppy voedingskabel.

De kabel vd kabel kun je ook gewoon aansluiten, door de kabel door te trekken in de computer.
Logged

D
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #23 on: 31 December 2010, 16:56:09 »

Er zitten nog 2 andere kabels op.

De voeding kun je gewoon aansluiten met een floppy voedingskabel.

De kabel vd kabel kun je ook gewoon aansluiten, door de kabel door te trekken in de computer.
Logged

D
The Duke
If it ain't Dutch it ain't that much
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 141



« Reply #24 on: 31 December 2010, 18:17:16 »

http://www.degroeneknop.nl/forum/index.php/topic,7095.msg40801.html#msg40801

Hebben jullie dit al geprobeerd?
Logged
sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #25 on: 1 January 2011, 12:11:18 »

doornjoostje, het gaat over de firewirekabel, niet over andere kabels. het lijkt erop 'dat je reageert' om het reageren. je antwoorden matchen niet met de vraag.
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #26 on: 1 January 2011, 12:50:52 »

doornjoostje, het gaat over de firewirekabel, niet over andere kabels. het lijkt erop 'dat je reageert' om het reageren. je antwoorden matchen niet met de vraag.

Dan zoek je het toch lekker zelf uit.
Logged

D
harryd
Administrator
Guru
*****

Karma: 9
Offline Offline

Posts: 2382



« Reply #27 on: 1 January 2011, 20:57:09 »

doornjoostje, het gaat over de firewirekabel, niet over andere kabels. het lijkt erop 'dat je reageert' om het reageren. je antwoorden matchen niet met de vraag.

Dan zoek je het toch lekker zelf uit.

Tja .... Misschien een goed moment voor de kreet "de beste wensen allemaal voor het nieuwe jaar met hopelijk veel nieuwe tips en ervaringen en weinig problemen op degroeneknop.nl "
 biggrin
Logged

Ik ben een geregistreerd gebruiker van het forum en geniet daardoor van extra functionaliteit ! Heb jij je ook al geregistreerd ? (en zo nee waarom nog niet ?) smile
chrisammeraal
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 114


« Reply #28 on: 2 January 2011, 00:06:00 »

doornjoostje, het gaat over de firewirekabel, niet over andere kabels. het lijkt erop 'dat je reageert' om het reageren. je antwoorden matchen niet met de vraag.

Dan zoek je het toch lekker zelf uit.

Tja .... Misschien een goed moment voor de kreet "de beste wensen allemaal voor het nieuwe jaar met hopelijk veel nieuwe tips en ervaringen en weinig problemen op degroeneknop.nl "
biggrin
Ook de beste wensen!!!

Om even vrede te sluiten, zo aan het begin van een nieuw jaar zal ik in heldere taal proberen te vertellen wat er mis gaat hier.

Probleem firewire kabel (draadbreuk of iets dergelijks) oplossing vervangen!
Probleem die kabel geleverd bij de floppy is niet standaard, oplossing bestellen bij firedtv punt nl
Probleem hebben ze niet meer omdat die kaarten niet meer maken nu weer wel dan waar dan en zo en zo

Maar het is zo simpel bij elke pc winkel of electronica toco hangen ze in het rek de 6 pin naar 6 pin firewire kabel
Deze kan je gebruiken om de kaart te pluggen, omdat firewire het geen bal uitmaakt waar je de kaart aansluit als je de poort gebruikt waar je eerst je floppy mee doorluste nu die standaard kabel in stopt en het andere in je pc firewirepoort doet, dan heb je hem aangesloten
Probleem als je 2 kaarten hebt en maar 1 firewire aansluiting op je pc dan Kan je niet meer doorlussen om dat de oude kabel op de floppy onbetrouwbaar is
Oplossing hiervoor is dan, een apparte firewire kaart insteken

Dus in het kort oude kabel weggooien standaard kabel kopen en dan past het maar op 1 manier en dan werkt het en gaat het niet roken

Groetjes Chris
Vergeef me mijn spelling dan wel grammatica fouten ik krijg die  taal maar niet foutloos
Logged

media center is een hobby
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #29 on: 2 January 2011, 20:56:48 »

doornjoostje, het gaat over de firewirekabel, niet over andere kabels. het lijkt erop 'dat je reageert' om het reageren. je antwoorden matchen niet met de vraag.

Dan zoek je het toch lekker zelf uit.

Tja .... Misschien een goed moment voor de kreet "de beste wensen allemaal voor het nieuwe jaar met hopelijk veel nieuwe tips en ervaringen en weinig problemen op degroeneknop.nl "
 biggrin

Iedereen de beste wensen, dat het voor degroeneknop en haar leden een mooi jaar mag worden.
Logged

D
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #30 on: 11 January 2011, 10:29:46 »

Ik heb zelf ook nog 2 floppyDTVs met problemen, 1 doet het helemaal niet meer (wordt niet meer herkend) en bij 1 stoppen de opnames zomaar ineens.

Ik heb een tijd geleden geprobeerd contact met digitaldevices.de te zoeken
Dit is destijds niet gelukt, ik had het geprobeerd via hun "kontact" pagina.
Dus ik dacht, laat ik eens een telefoonnummer opzoeken en het navragen.
Ik krijg een zeer vriendelijke Duitser aan de telefoon, waarbij ik uitleg wat de problemen zijn, dat ik de producten bij digital everywhere heb gekocht en dat ze al lang uit de garantie zijn.
Hij geeft aan dat ik ze moet opsturen en ze deze dan omwisselen voor nieuwe modellen. Dan zou ik medio Januari de nieuwe ontvangen.
Ik ga het deze week proberen en laat dan wel weten of het me gelukt is.
Je kan het natuurlijk ook zelf proberen.

Gegevens:
Linux4Media GmbH
Zussdorferstrasse 67
D-88271 Wilhelmsdorf

Tel.:+49-(0)7503-9300 0

Nou het is niet helemaal geworden wat ze hadden beloofd, maar ik krijg 2 nieuwe kaarten voor 100 euro (en 19 euro BTW).
Dit is dus ongeveer 1/3 van de normale prijs, ik ben dus erg te spreken over de service.
Ze willen graag een goede naam opbouwen hebben ze me gezegd en ik denk dat het met deze service ook zeker gaat lukken!
Logged

D
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #31 on: 11 January 2011, 12:39:09 »

@doornjoostje
 Ga je dan die 'oude' tuners verkopen voor een zacht prijsje zodat ik er één voor weinig kan overnemen en dan een kabeltje voor een paar euro ergens op de kop tik... ?

 Wink  biggrin

.Nico
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #32 on: 11 January 2011, 13:17:21 »

@doornjoostje
 Ga je dan die 'oude' tuners verkopen voor een zacht prijsje zodat ik er één voor weinig kan overnemen en dan een kabeltje voor een paar euro ergens op de kop tik... ?

 Wink  biggrin

.Nico

Hoi Nico,

Ik wil de oude gaan omruilen voor de nieuwe versie. Dan heb weer een goed werkend systeem.
Als je nog een goed werkende nieuwe hebt liggen, ruil ik graag.
De oude werken helemaal perfect.

Als je ze zoekt, moet je op marktplaats zoeken, ik heb er daar al 2 bijgekocht.
Logged

D
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #33 on: 18 January 2011, 18:12:39 »

Ik heb zelf ook nog 2 floppyDTVs met problemen, 1 doet het helemaal niet meer (wordt niet meer herkend) en bij 1 stoppen de opnames zomaar ineens.

Ik heb een tijd geleden geprobeerd contact met digitaldevices.de te zoeken
Dit is destijds niet gelukt, ik had het geprobeerd via hun "kontact" pagina.
Dus ik dacht, laat ik eens een telefoonnummer opzoeken en het navragen.
Ik krijg een zeer vriendelijke Duitser aan de telefoon, waarbij ik uitleg wat de problemen zijn, dat ik de producten bij digital everywhere heb gekocht en dat ze al lang uit de garantie zijn.
Hij geeft aan dat ik ze moet opsturen en ze deze dan omwisselen voor nieuwe modellen. Dan zou ik medio Januari de nieuwe ontvangen.
Ik ga het deze week proberen en laat dan wel weten of het me gelukt is.
Je kan het natuurlijk ook zelf proberen.

Gegevens:
Linux4Media GmbH
Zussdorferstrasse 67
D-88271 Wilhelmsdorf

Tel.:+49-(0)7503-9300 0

Nou het is niet helemaal geworden wat ze hadden beloofd, maar ik krijg 2 nieuwe kaarten voor 100 euro (en 19 euro BTW).
Dit is dus ongeveer 1/3 van de normale prijs, ik ben dus erg te spreken over de seice.
Ze willen graag een goede naam opbouwen hebben ze me gezegd en ik denk dat het met deze service ook zeker gaat lukken!

Ik heb ze dan ook echt binnen.
Dit is natuurlijk een service waarvan je niet verwacht dat er nog bedrijven zijn, die zo werken.
Niks dan lof.

Dus mensen, mochten jullie nog twijfelen over digital  devices, niet doen super bedrijf met een super service.

Nu vanavond klussen en hopen dat ik geen problemen heb.
Logged

D
Pages: 1 2 3 [All]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!