Forum Wiki SponsorShop
19 May 2022, 18:28:50 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3  All   Go Down
  Print  
Author Topic: Probleem met firewire kabel van FloppyDVB (DVB-C)  (Read 21024 times)
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« on: 22 May 2008, 11:50:37 »

Ik heb sinds gisteren een super irritant probleem.
Als ik FloppyDVB v1.0.2 (de 3 1/2" versie) doe maakt deze geen contact met de computer.
Ik heb tot laat zitten vogelen en erachter gekomen, dat de kabel, aan de kant van de computer, niet meer zo functioneert, zoals het hoort.
Ik had daarom maar eens even het plastic van de kabel open gemaakt. Daarom zit dus nog een ijzeren omhulsel, dus kan de losse draadjes niet zien.

Weet iemand hier nou een briljante oplossing voor?

Alvast bedankt voor de moeite!
Logged

D
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Juppehup
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 45


« Reply #1 on: 22 May 2008, 17:23:51 »

Weet je zeker dat het de kabel is?
Ik heb namelijk wel eens een probleem dat tie het ook niet meer doet, maar dan wordt hij in apparaatbeheer herkent als een 61883 apparaat en
niet zozeer als de FloppyDTV...
Vrij irritant, maar heb ik nog geen oplossing voor gevonden.
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #2 on: 22 May 2008, 22:01:09 »

Dank voor je reactie.

Als ik met de oude kabel zat te friemelen hoorde ik dat geluidje dat ie werd aangesloten en gelijk erna het geuidje dat ie werd afgesloten.

Ik had 1 goed werkende floppyDVB, die wordt nu ook niet meer herkend. furious3

Snap er steeds minder van.

Windows maar eens opnieuw installeren, even kijken of dat het gewenste effect heeft.

Als ik meer weet.
Logged

D
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #3 on: 22 May 2008, 23:41:04 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ga ze maar opsturen, denk ik.
Weet het anders ook niet.
Logged

D
Colfax
Pro
****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 207


« Reply #4 on: 23 May 2008, 10:06:50 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ga ze maar opsturen, denk ik.
Weet het anders ook niet.

MediaPortal?  Grin
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #5 on: 23 May 2008, 15:00:25 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ga ze maar opsturen, denk ik.
Weet het anders ook niet.

MediaPortal?  Grin

Geen MP fan begrijp ik. Grin

Ik ga ze alle 2 opsturen naar Oostenrijk.
Zit nog net (op een week na) in de garantie.
Dus meer als €11,75 gaat het me niet kosten.

Alleen jammer, dat ik nu analoog moet gaan kijken.
Hopelijk gaat dat allemaal een beetje snel.
Logged

D
.Nico
Dé Windows Media Center specialist!
Global Moderator
Guru
*****

Karma: 16
Offline Offline

Posts: 1855


Je kunt ook deze icons gebruiken:


WWW
« Reply #6 on: 23 May 2008, 15:49:06 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ook al één voor één geprobeerd? Misschien trekt de IEEE-aansluiting het niet met twee kaarten, probeer eerst eens één kaart...

.Nico
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #7 on: 26 May 2008, 12:07:31 »

Klotezooi, niks werkt meer. Angry Angry Angry Angry Angry
Als ik ze aansluit doen ze het alle2 niet meer.
Ook al een andere PC geprobeerd, hetzelfde....

Ook al één voor één geprobeerd? Misschien trekt de IEEE-aansluiting het niet met twee kaarten, probeer eerst eens één kaart...

.Nico

Hoi Nico,

Thanks voor je response.
Het heeft 1 jaar lang perfect gewerkt.
Nu doen ze het geen van 2 meer.
Ik heb contact gehad met de TD en ik mag ze opsturen.

Probleem 21-07-2008 aangemeld daar, aankoopdatum 28-07-2007, garantieperiode is 12 maanden. biggrin
Dat scheelt me mooi 340 euro.
Zal wel even geduld moeten hebben, maar ik klaag verder niet.  specool
Logged

D
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #8 on: 11 June 2008, 09:25:05 »

Ze zijn weer onderweg.  biggrin
Dus binnenkort in mijn nieuwe systeem inpassen en we hebben weer goed digitaal beeld. biggrin
Logged

D
sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #9 on: 28 December 2010, 13:54:44 »

En was dit een oplossing? Ik heb ook problemen denk ik met de kabels...
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #10 on: 28 December 2010, 14:39:47 »

.
« Last Edit: 28 December 2010, 14:54:05 by doornjoostje » Logged

D
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #11 on: 28 December 2010, 14:53:47 »

Ik heb zelf ook nog 2 floppyDTVs met problemen, 1 doet het helemaal niet meer (wordt niet meer herkend) en bij 1 stoppen de opnames zomaar ineens.

Ik heb een tijd geleden geprobeerd contact met digitaldevices.de te zoeken
Dit is destijds niet gelukt, ik had het geprobeerd via hun "kontact" pagina.
Dus ik dacht, laat ik eens een telefoonnummer opzoeken en het navragen.
Ik krijg een zeer vriendelijke Duitser aan de telefoon, waarbij ik uitleg wat de problemen zijn, dat ik de producten bij digital everywhere heb gekocht en dat ze al lang uit de garantie zijn.
Hij geeft aan dat ik ze moet opsturen en ze deze dan omwisselen voor nieuwe modellen. Dan zou ik medio Januari de nieuwe ontvangen.
Ik ga het deze week proberen en laat dan wel weten of het me gelukt is.
Je kan het natuurlijk ook zelf proberen.

Gegevens:
Linux4Media GmbH
Zussdorferstrasse 67
D-88271 Wilhelmsdorf

Tel.:+49-(0)7503-9300 0
Logged

D
Chilles
Gemiddeld
***

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 82



« Reply #12 on: 28 December 2010, 16:43:03 »

Check even bij je apparaatbeheer of de firewire driver op "1394 OHCI Compilant Host Controller (oude versie)" staat.
Zoe niet, dan moet je deze even bijwerken. (op pc naar drivers laten zoeken en daar de oude versie selecteren'
Met name dat "oude versie" is een h###### punt bij de FloppyDTV´s.
Logged

sanderld
Gemiddeld
***

Karma: -5
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #13 on: 28 December 2010, 18:47:04 »

Chilles, het heeft altijd op oude versie gestaan bij me anders krijg je andere problemen. Ik weet zeker da thet de kabel is omdat ik 2 floppy dtvs heb en de een perfect werkt en de ander niet. Als ik aan de kabel morrel komt ie terug en verdwijnt ie weer en soms blijft ie even en spingt ie weer weg. Als ik de kabel omruil verplaatst het probleem zich.

Dus de vraag blijft staan: wie weet waar ik een nieuwe firewire floppy dtv kabel kan verkrijgen?
Logged
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« Reply #14 on: 28 December 2010, 19:48:06 »

Chilles, het heeft altijd op oude versie gestaan bij me anders krijg je andere problemen. Ik weet zeker da thet de kabel is omdat ik 2 floppy dtvs heb en de een perfect werkt en de ander niet. Als ik aan de kabel morrel komt ie terug en verdwijnt ie weer en soms blijft ie even en spingt ie weer weg. Als ik de kabel omruil verplaatst het probleem zich.

Dus de vraag blijft staan: wie weet waar ik een nieuwe firewire floppy dtv kabel kan verkrijgen?

De kabel is een standaard kabel die je bij elke Pc winkel kan kopen.
Logged

D
Pages: [1] 2 3  All   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!