Forum Wiki SponsorShop
17 October 2018, 07:43:05 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2  All   Go Down
  Print  
Author Topic: Re:MCE Link Tool  (Read 14350 times)
denhaag
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 118


« on: 24 January 2008, 12:20:36 »

dit ga ik zeker een keer proberen, bedankt
 thumbsup thumbsup
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
LaurensJ
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 29



« Reply #1 on: 24 January 2008, 13:07:43 »

Wauw.... klinkt super.
Werkt ie ook op MCE 2005?

Als dat zo is ga ik er direct mee aan de slag!

Super!!!
Logged
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #2 on: 24 January 2008, 14:04:24 »

Ik weet niet of ie ook in 2005 werkt :S het proberen waard lijkt me ;-)


Ik ben het programma nu aan het bijwerken.
Ik heb een optie gevonden om extra menu's te maken.
Ik hoop deze vandaag of morgen klaar te hebben.
hier alvast een pic.
Logged
harryd
Administrator
Guru
*****

Karma: 9
Offline Offline

Posts: 2382



« Reply #3 on: 24 January 2008, 14:25:33 »

Hi ppl,

Ik heb zojuist een Tool geschreben om Programmas, Audio Streams, Video Streams en webpaginas te intergreren in mediacenter.


 :specool
super cool zelfs !!!

Ziet er mooi uit!

Mocht je voor de feedback (gebruikers richting jouw en andersom) een subforum willen op degroeneknop.nl dan moet je maar even een gil geven!
Wink

Logged

Ik ben een geregistreerd gebruiker van het forum en geniet daardoor van extra functionaliteit ! Heb jij je ook al geregistreerd ? (en zo nee waarom nog niet ?) smile
RemkoR
Pro
****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 208


If it works for her, it's OK for me


« Reply #4 on: 24 January 2008, 14:36:05 »

Dit tooltje heeft wel potentieel.

Een gevonden oneffenheidje:
Ik ben gestart om het te testen door het aanmaken van enkele internet radiostations, eerst in services-audio, maar toen kwamen de individuele stations direct in het muziek submenu terecht. Daarna heb ik ze onder internet radio ondergebracht waar ze ook getoond worden. So far so good. Maar nu ik de stations weg wil halen uit het muziek submenu lukt dit niet, ook niet als ik het vinkje in services-audio weer uit zet.

Verder zou een korte handleiding zinvol zijn.

Al met al dus een flexibele, bruikbare tool die verdere uitwerking verdient.

Remko
Logged
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #5 on: 24 January 2008, 15:25:22 »

Ik heb inderdaad gemerkt dat er Links in het submenu worden aangemaakt, Dit is echter iets wat Media center zelf doet :S Ik zal er eens naar kijken.

Ik Zou inderdaad wel een sub menu willen hebben.
Is er ook een mogenlijkheid om de files naar de groeneknop te oploaden?

Thanx in advance
Logged
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #6 on: 24 January 2008, 16:35:55 »

Ik heb mijn tool zojuist geupdate naar versie 1.1 !!!!!!!

Je kunt nu ook menus aan maken!

klik op Edit menu

een nieuw scherm komt tevoorschijn


Hierin kun je 2 menus aanmaken

Geef ze een naam en vink de gene aan welke je wilt laten zien in Mediacenter.
Click op save

in het hooft menu selecteer je je item(of maak een nieuwe aan)
Onder de tab Start(Menu) kun je je item aan het start menu toevoegen.

Veel Plezier!!!
Logged
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #7 on: 24 January 2008, 17:11:37 »

Dit tooltje heeft wel potentieel.

Een gevonden oneffenheidje:
Ik ben gestart om het te testen door het aanmaken van enkele internet radiostations, eerst in services-audio, maar toen kwamen de individuele stations direct in het muziek submenu terecht. Daarna heb ik ze onder internet radio ondergebracht waar ze ook getoond worden. So far so good. Maar nu ik de stations weg wil halen uit het muziek submenu lukt dit niet, ook niet als ik het vinkje in services-audio weer uit zet.

Verder zou een korte handleiding zinvol zijn.

Al met al dus een flexibele, bruikbare tool die verdere uitwerking verdient.

Remko


Als je de Service uit klickt en dan op save clickt wert het dan wel?

als je bedoelt dat er 1 link in het top menu komt dan kan dat kloppen. dit is een eigenschap van mediacenter.
Logged
Jeroen1980
Gemiddeld
***

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 59


« Reply #8 on: 24 January 2008, 21:54:34 »

Mooi programma maar ik kan het RAR bestand niet uitpakken. Krijg een melding dat het bestand beschadigd is.
Logged
RemkoR
Pro
****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 208


If it works for her, it's OK for me


« Reply #9 on: 24 January 2008, 21:58:58 »


Als je de Service uit klickt en dan op save clickt wert het dan wel?

als je bedoelt dat er 1 link in het top menu komt dan kan dat kloppen. dit is een eigenschap van mediacenter.


nee, dan verdwijnen de zenders niet uit het muziek menu. Ongeacht wie dit veroorzaakt, het is ongewenst gedrag.

Remko
Logged
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #10 on: 25 January 2008, 07:42:37 »



Ik heb Zo juist mijn versie geupdate naar 1.2


Download link is het zelfde
http://www.nielsdeklerk.nl/mcelinktool.rar

@Remco Ik heb je probleem kunnen reproduceren en het probleem opgelost.
MediaCenter laat nog wel een link zien in het start menu waneer je een service heb aangemaakt.
Deze kun je eventueel in MediaCenter zelf aanpassen door een Link te selecteren en de optie "Add to Start Menu" te gebruiken.
Waar Media Center dit opslaat is mij onbekent. mischien iemand een idee?Huh Ik heb het register doorgezocht op appID# en EtryID# maar helaas.

de service welke je niet meer wilt hebben (maar nog wel word gedisplayed) kun je met de MCE Link tool 1.2 openen. nu zie je dat de service is aangevinkt.
uitvinken en saven en hij moet weer goed zijn.


Ik heb de volgende veranderingen gemaakt:


- Duidelijkere naamgeving
- Informatie onder de verschillende tabs
- Andere manier in register wegschrijven.
   Cathegorie word nu in current user weg gestchreven en niet in local mashine. (Bug aangemeld door Remko)
   MediaCenter schrijft een key weg onder current user waneer een link word gebruikt met daarin informatie over hoevaak de link gebruikt is.
   MCE Link tool schreef de informatie weg onder local mashine en verweiderde ook de link onder local mashine waardoor er nog een link in current user bleef staan.


« Last Edit: 25 January 2008, 10:45:08 by nklerk » Logged
nklerk
Moderator
Gemiddeld
*****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #11 on: 25 January 2008, 12:19:57 »

Ik heb Zo juist mijn versie geupdate naar 1.3

Veranderingen:
- Nieuwe GUI
- je kunt nu ook met de rechtermuisknop een iten Editen en Deleten

Veel plezier
Logged
LaurensJ
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 29



« Reply #12 on: 25 January 2008, 14:46:41 »

Zijn er al mensen die deze tool in MCE 2005 hebben geprobeerd?

Logged
RemkoR
Pro
****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 208


If it works for her, it's OK for me


« Reply #13 on: 28 January 2008, 17:38:50 »

Ik heb problemen met het uitpakken, krijg een "CRC mismatch" fout.

Remko
Logged
hveijk
DGK sysbuilder
Guru
*****

Karma: 7
Offline Offline

Posts: 691



WWW
« Reply #14 on: 28 January 2008, 21:42:51 »

Hoi Niels,

Goed initiatief, hulde!

Ik zou dit met name willen gebruiken om een systeem met FloppyDV ontvangers toch van teletekst te kunnen voorzien. Dit kan m.b.v. de NOS website, maar het zou nog mooier zijn als het met hun eigen browser kan. Dit met name om fullscreen te kunnen draaien.

Tijdens het testen van je tool ben ik op een paar probleempjes gestuit:

   
- Als ik een link wil aanmaken met een icon image (jpg) klaagt hij over administrator privileges terwijl ik als administrator gestart ben, zonder icon lukt het wel. (UAC aan, Als administrator uitvoeren)

- Ik heb nu een link zonder titel in de TV balk die ik in de link tool verwijderd heb maar die er nog steeds staat en werkt.

- Na het afsluiten van de NOS teletekst browser blijft eHome geminimaliseerd in de taakbalk staan, het zou mooi zijn als eHome weer hersteld wordt.

Ik heb trowens geen last van de CRC error.

Verder zie ik veel mogelijkheden in je tool, ga zo door!

Herman
Logged

Slick Solutions (subforum) - MCE Standby Tool, LEDSdriver, Slick Radio
Pages: [1] 2  All   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!