Forum Wiki SponsorShop
16 December 2019, 14:23:53 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Geen geluid bij DVD (M2A-VM HDMI)  (Read 2472 times)
kepo
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 5



« on: 16 January 2008, 16:13:09 »

Ik heb sinds kort geen geluid meer bij het afspelen van een DVD op mijn Mediacenter (met M2A-VM HDMI en SPDIF via bijgeleverde module). Wel geluid bij TV, opnames. Nu zie ik dit probleem vaker voorkomen in het forum, maar ik heb ook het volgende probleem. Heb geprobeerd de boel opnieuw te installeren, maar nu geeft hij bij het installeren van de Realtek HD Audio Bus een foutmelding. Betekent dit dat de module kapot is? Of is er een conflict met andere hardware?

HELP!
« Last Edit: 17 January 2008, 08:42:44 by kepo » Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!