Forum Wiki SponsorShop
8 December 2019, 22:31:51 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: guide tijdslijn wijzigen?  (Read 4698 times)
onidar
MCE 2005 - TELENET - analoge kabel, 1981 Zemst-Mechelen (B)
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 17


« on: 6 November 2007, 22:29:42 »

Kan je het tijdslijn in de guide waar je de tv-programma's van verschillende kanalen tegelijk kunt zien, rekken?
Dus meer tijdverloop in 1 keer zien, zonder dat je moet scrollen?
Logged

Asus Barebone Terminator Tualatin, SIS630, Celeron 1300, 512MB-133, Sapphire Radeon 9250 (old PCI), Hauppage PVR-150 MC-kit, XP-MCE2005, analoge kabel Telenet - 1981 Hofstade-Zemst Belgi.
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
McMeller
Guest
« Reply #1 on: 25 May 2009, 11:26:41 »

Een soort van uitzoomen dus?
Nee, dat kan niet voor zover ik weet.
Logged
Colfax
Pro
****

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 207


« Reply #2 on: 25 May 2009, 12:36:07 »

Ik zie dat je reageert op een vraag uit 2007.
Ik hoop dat hij/zij er al eerder achter is gekomen, dat het niet mogelijk is.  Tongue

Colfax
Logged
McMeller
Guest
« Reply #3 on: 25 May 2009, 12:37:10 »

Ja, ik zag het toen ik op Antwoord klikte...
Maar agh, dan is de vraag maar gesloten, vind je niet?
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #4 on: 25 May 2009, 15:37:11 »

Die vraag is nog van vroegh! Toen Windows 7 nog niet eens bestond  specool
Logged
McMeller
Guest
« Reply #5 on: 25 May 2009, 15:39:19 »

Dat begrijp ik... Maar mijn antwoord lijkt me van toepassing op Windows XP MCE, Vista n 7... Nietwaar?
Logged
Plantje
Guru
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 755


« Reply #6 on: 25 May 2009, 15:42:52 »

Ja, klopt...ik wilde niet de indruk wekken dat de functionaliteit wl in 7 zit.
Ik wilde alleen onderstrepen hoe outdated de post was. Kan nooit kwaad om er alsnog op te reageren Wink Ik zou het wel waarderen.  biggrin
Logged
McMeller
Guest
« Reply #7 on: 25 May 2009, 15:46:39 »

Daarom, de vraag kan maar beantwoord zijn voor andere bezoekers, nietwaar?
Dat er dan anderhalf jaar tussen vraag en antwoord zit maakt voor de lezer niet uit.

Topic dicht.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!