Forum Wiki SponsorShop
29 November 2020, 06:27:54 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Poll
Question: Welke mpeg2 decoder software gebruikt u?
PowerDVD - 37 (45.1%)
WinDVD - 9 (11%)
nvDVD - 30 (36.6%)
geen - 0 (0%)
andere - 6 (7.3%)
Total Voters: 78

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Gebruikte Mpeg2 decoders  (Read 9415 times)
harryd
Administrator
Guru
*****

Karma: 9
Offline Offline

Posts: 2382



« on: 9 November 2004, 17:03:55 »

Onderzoek naar gebruikte mpeg2 decoders onder de forumbezoekers. Het gaat hier dus niet om de behaalde resultaten met de decoder  Wink
Report to moderator   Logged

Ik ben een geregistreerd gebruiker van het forum en geniet daardoor van extra functionaliteit ! Heb jij je ook al geregistreerd ? (en zo nee waarom nog niet ?) smile
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
ssx_tony
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 6


SSX 3 I'll seeya on the halfpipes


« Reply #1 on: 27 April 2005, 21:40:13 »

Ik heb ze alle drie geprobeerd.
Alleen WinDVD werkte. Het is volgens mij erg configuratie afhankelijk
Report to moderator   Logged
marcsp
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 40


« Reply #2 on: 26 August 2005, 22:08:10 »

Power DVD thumbsup
Report to moderator   Logged
Peer
Pro
****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 375


« Reply #3 on: 14 October 2005, 15:44:31 »

Uitstekende ervaringen met de flexibel te configureren PowerDVD versie 6 (tip: gebruik wel de laatste patches!)

Suc6 & grtz,

Peer
Report to moderator   Logged
minimoke
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 14



WWW
« Reply #4 on: 15 October 2005, 08:23:01 »

Heeft iemand ervaring met Theatertek?
Ik gebruik nu WinDVD7.
TV kijken is geen probleem binnen mce, maar DVD's kijken doe ik in xp omdat binnen mce er heel veel vertraging is. Dan begint alles in slow motion te spelen.

Dit ondanks een P4, 3.O Ghz, 1024 DDR3 geheugen, ...

Met Theatertek is het mogelijk om rechtstreeks binnen MCE dvd's af te spelen vanuit My DVD's.
Report to moderator   Logged
Denus
Standaard
**

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 36



WWW
« Reply #5 on: 14 January 2006, 21:28:40 »

Ik heb de nVidia decoder getest: het werkte wel, maar ben toch over gegaan naar PowerDVD.
Hierbij krijg je wat interessante instellingen in MCE.
Maar het werkt voor de rest niet beter of slechter dan Nvidia.
Report to moderator   Logged
Lama
Pro
****

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 150


If it ain't broken, fix till it is


« Reply #6 on: 15 January 2006, 09:56:48 »

Hallo allemaal,

De gebruikte codec heeft soms ook te maken met de gebruikte hardware.
Ik heb een NVidia chipset op mijn videokaart zitten die purevideo ondersteunt, dan zou je toch gek zijn als je de GPU niet gaat inzetten voor het encoden etc.. zodat de CPU wat meer reserves heeft als het beeld minimaal gelijk is.
Dus dit kan een reden zijn om over te stappen naar een andere codec.

Lama
Report to moderator   Logged

MCE - Silverstone LC03, Asus M2N, AMD BE2400, 2048 Mb Memory, Asus 6600GT 128 Mb video, 2*160 en 1* 500 GB SATAII, Hauppauge 150MCE, MCE2005 NL.
Fonz Rally
Guest
« Reply #7 on: 2 April 2006, 20:21:27 »

Hallo allemaal,

De gebruikte codec heeft soms ook te maken met de gebruikte hardware.
Ik heb een NVidia chipset op mijn videokaart zitten die purevideo ondersteunt, dan zou je toch gek zijn als je de GPU niet gaat inzetten voor het encoden etc.. zodat de CPU wat meer reserves heeft als het beeld minimaal gelijk is.
Dus dit kan een reden zijn om over te stappen naar een andere codec.

Lama

Ik denk dat je decoden bedoelt. Het encoden wordt onder MCE door je TV-kaart gedaan...
Report to moderator   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!