Forum Wiki SponsorShop
26 October 2021, 10:49:01 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Nog een alternatief: ToxTox (Linux, Windows, OS X)  (Read 8042 times)
toxtox
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 1


« on: 5 June 2007, 08:58:12 »

Een leuk project wat de moeite waard is om uit te checken is ToxTox. Anders dan andere Media Center software is ToxTox niet een vervanger voor je HD recorder. Het concentreerd zich veel meer op het ontsluiten van alle mogelijke audio viduele bronnen. Je kunt ToxTox helemaal op maat maken met extensies, net als Firefox. Zo zijn er al extensies voor uitzendinggemist, rtl gemist... at5... en je kunt video's streamen van legio coole internet sites.

Het is Open Source, Cross-platform (windows, linux & mac). De ontwikkeling is nog in volle gang, maar je kunt je opgeven als beta tester.

http://toxtox.tv/
Logged
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!