Forum Wiki SponsorShop
30 June 2022, 10:26:54 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Boot Camp nu ook met Vista-ondersteuning  (Read 4414 times)
harryd
Administrator
Guru
*****

Karma: 9
Offline Offline

Posts: 2382« on: 30 March 2007, 14:24:56 »


Bootcamp, waarmee je op een Intel Mac tussen Windows en Mac OS X kunt switchen, ondersteund nu Vista.
Je kon al Vista draaien onder de oude variant maar dan waren er nog een paar drivers niet helemaal optimaal.

Met de huidige versie kun je ook de Apple AB gebruiken maar of dit binnen MS Media Center gebruik werkt danwel handig is betwijfel ik (alhoewel, een dergelijk compacte AB heeft ook wel een paar voordelen).

Bootcamp is officieel nog in een beta fase en dit heeft waarschijnlijk te maken met de speculatie waarbij Mac OS X 10.5 (de op handen zijnde nieuwe versie) binnen zijn eigen omgeving zonder switchen natively ook Windows programmatuur kan draaien (hoe dit uitwerkt kun je bv al een beetje zien bij de huidige virtualisatie software Parallels).

Al met al waarschijnlijk dus weer een stapje dichter bij de mogelijkheid om beste van twee werelden op een machine (een Mac Wink ) te kunnen draaien (Media Center van Windows en ehhhh... de rest via Mac OS !? Wink ).

Je kunt wat meer achtergrond info nalezen op oa

http://www.macworld.com/news/2007/03/29/bootcamp/index.php
http://tweakers.net/nieuws/46930/Boot-Camp-nu-ook-met-Vista-ondersteuning.html

interessante soundbites hieruit zijn oa:
Quote

Daarnaast wordt na installatie van de nieuwe hardwaredrivers de Apple Remote ook door Windows herkend, zodat deze in onder meer iTunes en Windows Media Player is te gebruiken. Het is de bedoeling dat de final versie van Boot Camp zijn opwachting zal maken in Mac OS X 'Leopard', dat naar verwachting ergens dit jaar gelanceerd zal worden.

The new 1.2 release includes support for the 32-bit version of Windows Vista, according to Apple, and also adds updated drivers for the trackpad, AppleTime synchronization, audio, graphics, modem and iSight camera and support for the Apple Remote when used with iTunes and Windows Media Player.

Logged

Ik ben een geregistreerd gebruiker van het forum en geniet daardoor van extra functionaliteit ! Heb jij je ook al geregistreerd ? (en zo nee waarom nog niet ?) smile
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!