Forum Wiki SponsorShop
20 August 2022, 01:40:19 English Nederlands *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Leden hebben meer voordelen dus registreer je snel als lid!! Voordelen van een registratie zijn oa: Zelf kunnen posten op het forum - mogelijkheid van emailnotificatie als er een reactie is op een je eigen posting - mogelijkheid van email notificatie op een nieuwe posting op een onderwerp van een ander dat je wilt vervolgen - private mail kunnen ontvangen en verzenden naar andere forum gebruikers - overzicht van nog niet gelezen postings - toegang tot lezen en plaatsen van berichten in het vraag&aanbod forum -
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: avatar / fototje  (Read 3791 times)
doornjoostje
Guru
*****

Karma: 2
Offline Offline

Posts: 514


« on: 23 March 2010, 10:15:50 »

Hallo,

Ik probeerde mijn fototje een update te geven.
Nu is mijn vorige foto weg en kan ik alleen nog maar uit standaard icons kiezen.
Doe ik iets verkeerd of is er wijziging op de site?
Logged

D
Al eens gekeken in de "degroeneknop sponsorshop"?
Met de aanschaf van artikel uit de sponsorshop steun je het DGK initiatief en voor de prijs hoef je het niet te laten want die is gunstig!

DigitalDevices DVB tuners KeuzeBundel
(black) MediaCenter AB set - 29 eur.

dus check snel
www.degroeneknop.nl/sponsorshop/
WebMaster
Administrator
Gemiddeld
*****

Karma: 3
Offline Offline

Posts: 116


« Reply #1 on: 23 March 2010, 16:57:43 »

Beste DoornJoostje,

Om te beginnen, je doet niets verkeerd!
Er is op grond van spamming en andersoortige onwenselijkheden het eea aangepast op de server instellingen zodat standaard geen eigen avatar meer ge-upload kan worden en geen signatuur meer geplaatst kan worden.
Indien nodig of (dwingend) wenselijk kan dit handmatig door forumbeheerder alsnog handmatig ingesteld worden met wat "kunst&knutselwerk". Denk hierbij bv aan signatuur van Herman v. Eijk waarin een link naar zijn site staat ed.
Hoewel een persoonlijke avatar natuurlijk leuk kan zijn is er helaas gebleken dat deze enerzijds oneigenlijk gebruikt (kan) worden en anderzijds dat door grote van bestanden het netwerkverkeer hier onwenselijk door vergroot word.
Voor signatuur geldt eigenlijk min of meer het zelfde. De beargumentering dat signatuur van gebruiker bij posten van evt. problemen, of geboekte resultaten sneller inzicht geven in systeem config. ed. ter vergelijk is ook relatief daar wanneer gebruiker zijn systeem wijzigt en daarmee zijn signatuur dat alle "oude" postings ook de nieuwe signatuur krijgen hetgeen weer verwarring kan scheppen. Voor wat betreft dit laatste is het altijd wenselijk dat gebruikers in hun posting vermelden wat hun systeem configuratie is wanneer zij problemen melden (daar schort het helaas nog wel eens aan).
Misschien dat er met de afscherming van onwenselijkheden een tikkeltje is afgedongen op het "opleuken" van het geheel maar uiteindelijk is de inhoud van de postings het meest van belang.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Dedicated Server Managed Colocatie VPS Webhosting + domeinnamen Domeinnaam registraties Linux beheer, server clustering, backup oplossingen

Powered by MySQL Powered by PHP
Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!